fredag 30 november 2012

Men vad nu...är det verkligen Du????

Hej hallå dagbok!
Så var ännu en vecka över, en vecka som innehållt en hel del av varierande saker. Utöver sjukt mycket jobb har jag gått på kurs, träffat försäkringsbolaget, köpt julpynt (!), gått runt sjön och jobbat lite till.
Så summerar man veckan har det likt många andra känts som måndag och vips är det fredag. Allt där emellan är dolt i dimma och dis.
Well well, that´s life.

Nu har vi även entats om ställe att dinera på. Så idag bokade jag bord...trodde jag. Mailade helt enkelt in en förfrågan om dom hade öppet samt passade då på att boka bord för vårt lilla sällskap. Detta gjordes vid lunchtid. Fem timmar senare tog jag en ny till på hemsida av ren nyfikenhet gällande menyn och såg då att det med röd text stod " Vi tar inte emot bokningar via mail"... Det hade jag fan missat. Så på måndag får jag nog bemöda mig att göra om det hela, men då per telefon...
Men men, har vi tur kan EG, PG och KG nog få sig en bit mat i alla fall. Kan ju avslöja så pass att det blir en mer modern och förhoppningsvis godare version av dopp i grytan.
Vi har ju en deal jag och EG att ses minst en gång per år och detta kommer verkligen bli i grevens tid kan man säga. Sedan är det bara några dygn kvar innan vi lämnar år 2012 till historien.

Förresten, läs noga! Måndaden den 26 november blev historisk i New York. Under den dagen rapporterade inte ett enda mord, knivskärning eller annat våldsrelaterat i hela staden. En stad som annars generellt sett ansetts som en ganska våldsbenägen stad. Så ja, än finns det hopp för mänskligheten.
Detta blev ju så klart en världsnyhet men skulle ni missat detta så står Ekens Telegrafiska Programbyrå till eder tjänst.

Idag föll den första snön kan jag meddela. Detta i kombo med snålblåst och minusgrader gjorde helt plötsligt att vi cyklister drastiskt minskade i antal. Varje dag kör jag förbi en cyklometer där man kan se hur många som passerat idag samt igår. Snittet brukar ligga på ca 1500st glada cyklister. Nu ikväll låg det på 256st...mindre glada cyklister.

I helgen är det en vecka sedan jag med hjälp av tja.. en annan påbörjade en ny fas i livet. Alltid lika spännande MEN med distans till det hela tror jag att det kommer gå alldels utmärkt och sänder även mina djupaste kondoleanser även till den andra som också inledde en ny fas, typ samtidigt. Hm, kondoleanser,låter som om någon dött. Men det är ju fel.. lyckönskningar är väl bättre. Only the feelings that died. Men som sagt, för alla er som undrat mår jag bra, tackar som frågar.

Två saker gällande MTV fattar jag inte. För det första, vad hände med musiken på MTV, den försvann..?? För det andra, varför visar man SvampBob Fyrkant på MTV på kvällarna??? Det är det sjukaste progam jag någonsin sett, och jag blir minst lika sjukligt rädd för mig själv att jag tittar på det...ibland. Men kan liksom inte låta bli för det är så sjukt...haha Visste ni att SvampBob har en kusin som heter Henry Squarepants? Han ser likadan ut men lite längre...typ
Jaja.. Sjukt ska Bill. Helsjukt sa Bull..

Lovar att jag i mån av tid och ork ska se över själva layouten på bloggen också. Har kört denna ett tag nu och såg häromdagen att man uppdaterat en hel del. Så kanske jag ändrar om lite bland bilder och textfärg utan att för den delen göra bloggen så där...tja gay...
På tal om sånt, EG är både den första och kanske sista som helt ärligt en gång kommenterade mina byxor som "bögbyxor"... Hm, nu är dom i alla fall historia för jag fick olja på dom som inte gick bort. Vanlig olja kan jag tillägga...!!!!

På återhörande!
Eken Ekensson Träskalledottir

1 kommentar:

  1. Tack för lyckönskningar!

    Jag önskar dig också en bra ny fas!

    Den nya fasen i våra liv är ett oskrivet kapitel och har alla möjligheter att bli lika bra och fin som den förra.

    The King is dead. Long live the King!
    Eller the Phase.... typ...

    /Den Andra Personen

    SvaraRadera