onsdag 25 augusti 2010

Fly me to the moon!

Hej!
Hm, ja jag har inte skrivit på länge men nu kommer en kort liten update. Ute öser regnet ner och det blåser mer än på väldigt länge. Så vad passar då bättre än att finslipa på min raket. Detta fina slipande slutade dock med att jag måste måla om hela raketen...igen. Mer om det framöver och jag lovar även att lägga in väl valda bilder på raketen.

När jag var 15 år tog man det första spadtaget och idag 17 år senare kom man igenom. Talar förståss om Hallandsåsen. Att det skulle ta 17 år var nog ingen som trodde men nu är alla gamla synder som borta och 2015 ska dom första tågen börja rulla. Så..well, rock on! (Eller var det rock a gill?) Men men, Rom byggdes ju inte på den dag det heller...men 17år...come on.

Vet inte vad man ska skriva egentligen. Livet rullar på och så även jag. Är inne i gamla vanor och ovanor. Om allt går som det ska är jag någon helt annanstans snart men jag får lita på den gamles goda omdöme. Men samtidigt hade det varit ganska coolt att lagom seg, äcklig och trött blicka ut över en skräpig bakgård där en tilltuffsad hund ligger och vilar i skyggan. Men men, det är en annan historia. Men om nu allt verkligen går som det ska, ja då kommer jag njuta varje sekund, tro mig.

Vet inte varför jag smått fastnat för Parenthood, men gillar serien. Lagom småmysig och lagom realistisk och framför allt på en lagom bra tid. Annars är som vanligt mitt tittande på tv väldigt begränsat, för att inte säga obefntligt. Men jag lovar bättra mig där också och nu kommer ju hösten med mörker och åter mörker. På tal om TV så är steget inte långt till film. Som jag nämnt för vissa kom jag över The Final Destination triologin i somras. Del 2 har jag sett 3ggr men del 1 och del 3 har jag inte sett klart än. Men jag avvaktar lite efter som min DVD är sönder och för att jag lovat ta med dom till EG. Vet inte om det är så poppis filmer men man kan alltid göra ett försök. Döden är ju alltid döden och det i sig är ju intressant, inte minst eftersom det är en väg vi alla skall vandra...förr eller senare.

Nä, måste vidare, dags att åter måla raketen. But soon....very soon ska den minsann äntligen bli klar. Mitt andra projekt låter jag än så länge vara en hemlighet, tror det är bäst så!

/Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar