tisdag 18 maj 2010

Lagom är inte alltid bäst!

Det som började med en strålande morgon avslutades i åska och regn. Vädret så här års är verkligen inte att räkna med och när man ser att ställen som Umeå, Luleå och till och med Haparanda har värmerekord blir man smått förskräckt. Här nere har vi ju knappt kunnat grilla utan att ha ett tält eller paraply nära till hands. Men den som väntar på något gott väntar nog lite till.

Idag fylle min gode vän T år så nu blir vi lika gamla. Grattis på födelsedagen herr T.

Följer just nu med spänning EG´s planer på att få sol på sina bleka lår. Rapporten från Åsa imorse var att det blåste som fan nere i främmande land och ingen kunde bli gladare än jag. Nu hoppas jag bara på att Katla eller att Eyjafjallajokull ska få ett nytt utbrott. Hm, jäkla namn förresten. Nästan så man måste hämta andan halvvägs. Lite som vissa vägskyltar uppe i norr. Typ som Puoltikasvaara där vid väg 45/E10 någonstans mellan Kiruna och fjärran. Nåja, vi följer med spänning väderrapporterna men å andra sidan känns det inte bra OM EG skulle fastna i Vulkanens vrede får då får jag inte några fler Nike-armband. Så ska man välja mellan pest eller kolera så välj i så fall kolera för det kan botas med vanlig saltlösning. Vet det nu hade med EG´s resa att göra vet jag inte.
Ni andra får hålla tillgodo med en bild på klipporna vid Reily Beach Thailand.



För er som undrar varför familjen Stadin/Isaksson gått under jorden så är det bara så. Länken ligger dock var eftersom det är sååå coolt att ha andra länkar i sin egen blogg. Ser så ensamt ut att inte ha någon annan blogglänk så därför får den ligga kvar. Ska dock tjata lite på berörd person om att i alla fall jag kan få kika lite. Annars hotar jag med att byta bank. Hm, nu blev det mycket interna skämt men sånt är livet.

Nä, nu ska jag köpa lite blomster, tanka min bil och sedan bege mig ut i natten till stundande ” Ja må han leva” person. Förresten funderade lite på följande..

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. Och när han har levat och när han har leva jag så ska han skjutas på en skottkärra fram… men sedan då.. Och när han har skjutits och när han har skjutits…va fan händer då?

På återhörande!
Eken

P.S Hm, du har rätt, saknar dig nog faktiskt ännu mer nu när du ska fara iväg för jag hade mer än gärna följt med, det vet du! PUSS!!

1 kommentar:

  1. Skrattar så gott,,, kommer att sakna dig oxå vännen, men i tanken kommer du att vara med hela tiden...
    Gillar dig mest...det vet du.......
    PUSSEN

    SvaraRadera