fredag 21 maj 2010

Nu blommar löken!

Helg igen och solen den ska skina hela långa helgen om man får tro experterna. Låter bra för ska själv på diverse utomhusaktiviteter. Solen skiner även nere i Turkland har jag hört men jag är inte ett dugg avis faktiskt. Nä, inte ett dugg.
En aktivitet som hör sommaren till är ju att grilla. Vet inte om ni såg programmet Landgång igår men där grillades det minsann. Jag kanske skulle flytta till Argentina där man äter kött både morgon, middag och kväll. För att inte tala om att grilla. Överallt grillades det oavsett tid på dygnet. Hela landet framställdes ju som ett enda stort grillparty. Kan förresten passa på att rekommendera ett gäng klipp på Youtube där några entusiaster från den amerikanska södern grillar som fan. Amerikaner är ju också hyfsat bra på att grilla. Dock har jag inte listat ut om klippen egentligen är smygreklam för Webers kolgrillar men dom har i alla fall fått en mycket framträdande roll i dessa grillklipp….

Earthbound´s låt Everyone håller faktiskt än idag…..

En liten trist sak är att min allergi börjar vakna nu. Det kliar i ögonen och näsan rinner och ibland känner man sig allmänt bläää. Nu tillhör jag visserligen inte de som blir superdåliga men det räcker liksom ändå. Naturligtvis har jag inte hunnit fixa ett litet lager med Clarityn men imorgon blir det till att inhandla en rejäl dos att ha både hemma och på jobbet. Det jag absolut inte fattar är att allergin kom till mig i vuxen ålder och inte som barn. Kanske någon typ av straff för något man gjorde som barn, vad vet jag. Men men, det är bara att hålla ut.

För er som vill lyssna på ”En vänlig grönskas rika dräkt” på exempelvis Spotify så kan jag tipsa om att istället söka på Sommarpsalm. Det är typ samma låt.

Hm, ja denna tid är en hektiskt tid för många människor. Båten ska sjösättas, trädgårdar ska städas, studentfester planeras, semesteröverlämningar ska ske på jobben och mitt i allt ska man kanske planera inför stundande midsommar. Ni vet, åh detta år skulle vi ju vara hos oss eftersom vi var hos dom förra året. Det konstiga är att detta fixande, trixande och planerande förföljer oss årets tolv månader. Ja, snart är det ju jul igen liksom…

Men men, jag nöjer mig med att i stillehet lyssna på när Adolf Fredriks Girls Choir sjunger just ”En vänlig grönskas rika dräkt”. Tro mig, den har en väldigt avslappnande effekt.



På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar