tisdag 11 maj 2010

Lite lemonad och en skogsmaskin...

Jag får sluta utsäkta mig gällade skrivande och får väl säga som det är, jag har inte haft tid att skriva. Sorry... Just nu har livet varit allt annat än lungt och är det någon som man fått offra är det tyvärr denna blogg. Men jag lovar bättra mig men det kommer ta några dagar till.
Har den senaste tiden fått en rejäl smak av EG liv och det skrämmer mig som fan. Allt EG gör verkar liksom upprepas även för mig med några få undantag. Men som sagt, skrämmande är det.
Vaknade förresten upp idag med en känsla av att nu dör jag. Jag orkar inte gå upp, allt blir bara skit ändå. Men jag orkade upp, satte mig i bilen och körde den vanliga vägen till jobbet. Efter att ha parkerat på det vanliga stället, tog jag den vanliga ingången. Vips så var det mesta precis som vanligt. Varken mer eller mindre. Som tur är försvann den där nära döden upplevelsen från morgonen mer och mer under dagen.

Varför smakar apelelsinsaften godare om man kallar det för lemonad? Å andra sidan är ju lemonad inte gjort av apelsiner, tror jag.

På fredag ska jag göra debut i etern. Japp, ni läste rätt. Jag ska snacka i radio....det ni! Vad exakt jag ska säga eller i vilken kanal låter jag vara osagt. Kan visserligen säga att det är inte Kristen Närradio. Nä, snarare helt tvärtom faktiskt och enligt killen som ska intervjuva mig kommer jag ha ca 10000 lyssnare. Spännande men samtidigt skrämmande. Men jag är glad att det är radio och inte TV, ja inte denna gång i alla fall.

Just nu knaprar jag på knäckbröd och dricker lemonad. Kaffet är redan urdrucket... På tal om knäckebröd, eller hårdbröd som man säger på andra håll i landet, så finns det en hel del sorter har jag märkt. Du har Moraknäcke, Wasa, Leksandsknäcke och även knäckebröd från Gränna. Måste varit några som tröttnat på att rulla polkagrisar. Det som dock är gemensamt för alla är att dom internt har en massa egna varianter. Brungräddat, rågi, husman, sport, normalgräddat m.m. Men för mig är knäckebröd just knäckebröd. Det ska vara neutralt, brunt och knaprigt. Är det bara det så är jag nöjd. Gillar heller inte smaksatta eller färdigbredda knäckisar. Känns mer som en dålig ursäkt för att ta hutlöst betalt för lite bröd. Men men, nog om det....

Aldrig i livet att jag skulle vilja vara Anna Ankas assistent...

Fick härom dagen en rabattkupong på Donken som aviserade om ett nice price på en Bic Mc meny. Problemet var bara att rabatten endast kunde utnyttjas mellan 21-00. Så för er som är ute och slirar på kvällen och är sugna på en hampa så kan ju detta vara ett alternativ istället för den klassiska raggarballen med svängdörr. Själv föredrar jag dock korven framför hamburgaren, i alla fall om den kommer från Donken.

På Discovery kan man se serien American Loggers som handlar om, tja livet hos ett gäng amerikanska skogshuggare. Det roligaste hittills var när dom investerade i en ny skogmaskin från svenska Rottne Industries. Well, it´s a small world out there...

My world is closing in now....

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar