fredag 21 oktober 2011

Krämig svampsoppa!

Jaha, så var ännu en vecka soon to be. Som ni ser har det inte skrivits så där jättemycket sista tiden och det handlar helt enkelt på att jag inte hunnit. Det var varit full gas från start till mål fast jag vet dock inte riktigt vad som är mål just nu.
Men men, live goes on och regnet har öst ner i veckan. Även kylan har gjort sig mer påtaglig och nu har till och med jag skruvat lite på elementen.

Vad har hänt annars då? Tja, ganska mycket även i vår kära omvärld. Igår sköt man ihjäl Libyens diktator, vi har två egna mordgåtor i landet och Malmö FF fick stryk av ett lag från Ukraina som trots allt spelade nästan hela matchen med en man mindre på plan. Hm, åter igen en väckarklocka om att svenska lag inte har en chans att ens nå Champions Leauge på väldigt länge.

Men nu är det som sagt helg och jag ska faktiskt bara slappa tillsammans med Usse, eller Ussan som man också kan säga. Ska bli trevligt och vi får väl se om vi lyckas häva ytterligare en BiB utan problem. På tal om alkohol så gick tisdagens 2st 50cl Mariestads Export ner utan problem. Det var för övrigt en trevligt AW och vi var helt klart värda den. Jag åt husets nötburgare och lyckades även få ner det som Ida inte orkade äta upp. Så man kan säga att jag år 1 ½ nötburgare. Men ingen blev förvånad för sist vi var där åt jag även upp resterna av Liz cecarsallad. Även då tror jag att det gick ner 2-3 Mariestads också faktiskt....

Nåväl, annars är det som sagt som vanligt.

På lördag spelar VLH mot FBK och jag har sagt att om FBK får stryk bjuder jag "Maggan" på lunch. Jag kommer väl sitta på helspänn hela lördag kväll för att invänta slutresultatet. Skulle nu VLH de facto spöa FBK kan även "Maggan" vänta sig en något om-möblerad arbetsplats där alla FBK saker kommer vara utbytta mot VLH grejer istället..hahaha Jaja, har man inget att göra så skaffar man sig, svårare än så är det inte.

Hm undrar om dom som gör "Hissmusik" får Stimpengar...

Recept på krämig svampsoppa finner ni säker på nätet någonstans.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar