onsdag 5 oktober 2011

På en trampolin...i Vikhög?

Onsdag idag och lillelördag för dom som vill ha det. Själv ska jag inte ha det utan bara en helt normal lugn onsdag utan träning. Den tog ju slut förra veckan så nu blir onsdagarna lugna och sköna. Kvällen kommer vigas åt att röja hemma och kanske en eller två turer med returpapper och annat smått och gott som inte behöver samla damm inom hemmets väggar. Har lovat mig själv att vara ute i god tid denna gång inför helgens aktiviteter. Då kan jag i lugn och ro fara hem efter jobbet på fredag, slå mig ner i soffan och bara invänta att tåget rullar in på stationen liksom. Nice and easy, lätt som en plätt, nemas problemas.
Ja, allt ovan är liksom så som jag tänk mig det hela. Vis av lärdom vet jag dock att saker och ting kan komma att ändras men det får bli ett senare problem.

Ett annat problem är förresten att efter gårdagens eldorgie finns det inte så mycket mer att elda. Så antingen får vi kapa lite träd igen eller så får vi helt enkelt hoppa över eldandet. Men det var kul så länge det varade. Vet inte varför jag är så glad i att elda men så har det alltid varit och så kommer det nog alltid att förbli. Länge leve elden!

Nu har det kommit en ny orkan till landet, denna gång heter den Ophelia.

En apa och en annan apa satt på en bar i fjärran land och drack öl. Då sa den ena apan till den andra apan. " Skål på dig din gamle apa". Den andra apan lyfte då sitt glas och sa" Japp, skål skål". Tja, sedan var historian slut... inte så rolig kanske.
Men det roliga är tydligen att det sitter två apor och dricker öl på en bar.....

Nä, dags att harva vidare lite i den höstdystra gråa vardagen igen.

Doj doj!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar