lördag 4 september 2010

Om att lägga näsan i blöt, en ganska torr historia..


Ja, ibland kan man känna sig som Snobben är man funderar och funderar på om det finns något vettigt att skriva. Nio av tio fall finns det inget vettigt att skriva om, i alla fall inte på denna blogg. Därför skriver man oftast om oviktiga saker och om saker som kanke är oviktiga nu men kan bli otroligt viktiga sedan. Tex just nu idag är det hur oviktigt som helst om taxfreen på Arlanda stänger 24:00. Men om man går framåt i tiden kanske öppetiden är minst sagt apviktig för att inte en framtida resa ska bli totalt fiasko. Hm, ja var tid har sin sak.

Har ni förresten trist eller förbanna er över att TV-tablån är skit så ska ni få ett tips. Byt ut något av progammets namn eller titel mot något som verkligen är goddag yxskaft. För att vara lite lagom crazy kan vi ta, tja "Näsa". Denna näsa får ni dock böja i alla dess grammatiska former samt även använda det engelska ordet för näsa, dva Nose. Sedan är det bara att börja läsa tv-tablån. Så imorgon kan ni se följande program:

Jamies nose revolution in USA

Flamman och Näsan

Vantage Nose

Svart måndag-vita näsor

Ja, nu fattar säkert grejen och den är otroligt låg och fjantig. Men denna "lek" uppfanns av undertecknad och två likasinnade en sen kväll i bussen mellan Piteå och Boden då vi gjorde lumpen. Nu använde vi även andra ord och kroppsdelar och ibland blev dessa tv-tablåer minst sagt, tja underhållande...

Nu ska jag svida om, invänta min ride och försöka vara social resten av kvällen. Får väl avlägga rapport till min gode vän T under kvällen men det löser sig nog. Avvaktar nog dock med att lägga mina målarbyxor och snickarbyxor i tvätten för dom ska ju tyvärr på ganska så snart igen. Men det är också en annan femma.

Best Regards

E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar