torsdag 2 september 2010

Fröken Smillas känsla för snö...töade bort!

Hm, att skriva om Hemtex gjorde susen för vips kom rasslade det till i statistiken för besökare. Lite som när jag skrev om Charlotte Kalla under OS samt då jag lovordare Ridderheims kryddiga ölkorv. Kul!

I mitt nästa liv ska jag bli TED-föreläsare. Eller i alla fall pyssla med något så att jag blir inbjuden till TED. Skulle sitta som på nålar vid telefonen och bara vänta på att tex June Cohen ska ringa och fråga om jag vill komma. Jag hade kastat mig iväg som ett skott!
För er som inte vet vad TED är så kolla gärna på den dokumentär som SVT sände om denna från början ganska så slutna gemenskap men som idag är världsledande på många olika sätt.
Mer kan ni läsa på:

www.ted.com

Idag vann Johan igen. Jag, Mange och Vicki ligger ohjälpligt sist men vi måste skärpa till oss. Vicki var dock den som hade mest pinnar innan vi började föra statistik. Men men, än är det långt kvar.
Vicki hade förresten sett Supersugen och påstod att hon trots allt inte var så mycket äldre än oss andra, dvs vi som är runt 35år. Nåja, sjukare film får man ju leta efter men å andra sidan är den en direkt flashback från mitt omtumlande år på High School.

Imorgon smäller det på Råsunda. Fattar inte att jag för en gångs skull engagerat mig så mycket i landslaget men det känns ganska okej nu och det känns även som om att det är en ny era på gång. Med Herr Hamrén vid rodret kan det nog bli riktigt bra, ja jag hoppas attdet blir riktigt bra. När vi nu har klubblag som internationellt mer eller mindre spelar som korplag så är det inte mer än rätt att i alla fall ge landslaget en chans. Att landslaget sedan till största del består av spelare som inte spelar i Sverige, ja det hör liksom till...tyvärr. Tipset inför morgondagen är 3-1 till Sverige.

Byggande av Gromit har fått läggas lite på is. Raketen är lite för lätt och är för tillfället så passa lätt att de faktiskt blåser omkull. Det är inte riktigt raket-värdigt....

Nä, kan nog inte låta bli, måste se Supersugen ikväll..igen. Blir nog fjärde gången. Men man kan ju inte annat än skratta, inte minst åt McLovin.

Ha det!
E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar