söndag 31 oktober 2010

Kom och köp!


Nu säljer NASA Discovery, denna pärla som varit rymdens tjänare sedan 1984. Den har gått ca 23000000 mil och gjort över 5000 varv runt jorden. Men nu är det dags att pensionera denna klassiker efter lång och trogen tjänst. Eventuell frakt eller driftkostnad framgår inte....
Idag har varit en vanlig grå söndag. Började med en promenad runt sjön med J och sedan hem, på med kaffe och upp i soffan. Sedan iväg igen för att mätt och belåten inse att trots att klockan inte ens slagit Bollibompa så hade solen gått ner bakom taket på CLV. Hade för en stund faktiskt glömt att klockan inte riktigt är på vår sida nu men är det vintertid så är det. Jag tror att det tar ett tag men inom några dygn är man nog i fas även tidsmässigt.
Kan inte vara lätt attalltid hamna i ett fack där man always and forever kommer hamna i ett fack för tramsiga och löjliga filmer. Men vår vän Adam Sandler lyckas gång på gång, and I love it.
För er som vill gå steget längre har han även givit ut några skivor med låtar där han sjunger texter som inte direkt är lämpade för Söndagsskolan...
Missa inte Räddningsdivisionen som snart börjar på Kanal 2. Vi får följa livräddare från vårt västra grannland och spektakulära räddningsaktioner både till havs och på land. Norge har för övrigt en mycket bättre organisation kring detta än vad som finns här. Det beror bland annat på en olycka på en oljeplattform för många år sedan men även dess varierande geografi med berg och dalar har gjort att kraven är mycket högre.
Vi i Sverige blev otäckt varse om detta den där höstnatten då Estonia gick under. Frågan är om vi lärde oss läxan då... Hm, det får vi verkligen hoppas på.
Nä, nu ska jag vidare i livet, ett liv som just nu är omslutet av mörker....
På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar