torsdag 26 september 2013

Nemas problemas!

Hej hej!

Så var snart även denna vecka över. Idag är det ju onsdag och då vänder det. Dagen bjöd som vanligt på högt tempo men för en gång skull ett ganska så organiserat tempo. Är väl så att vi som jobbar med detta lilla projekt börjar få in rutinerna. Men vi är ju inte riktigt i mål men har vi tur stänger vi böckerna redan fredag kväll. Å andra sidan är jag och mina projekt-polare mentalt förberedda även på att jobba lördag och söndag. Men den som lever får se.
Men bara en sådan sak att jag kunde lämna jobbet i normal tid tyder trots allt på att det mesta börjar rulla på fint.

Kvällen blev ändå lite stressig. Tyvärr fick jag inte tag på all min pyrotekniska utrustning som jag hoppats men det löste sig ändå med bland annat 18st marshaller. Till dessa tändes även en stor eld, något som uppskattades i den mörka OCH kalla kvällen. Temperaturen låg runt 6-7 grader så det var verkligen inte högsommarvärme. Kidsen på sjön hade också kämpigt, inte på grund av vinden, utan mer på grund av frånvaro av densamma. Det hela slutade med att man fick bogsera in dom små konservburkarna. Skulle man varit hård och bett dom segla hela biten hade inte varit säkerhetsmässigt försvarbart då denna typ av båtklass helt saknar lanternor. Ja, det var säsongen 2013 som fick avslutas på detta sätt. En säsong som varit ganska, tja konstig. Inte mycket har blivit som man trott eller planerat men generellt sätt har det varit bra. Nu inväntar jag bara lite ytterligare synpunkter från resten av tränarstaben för att sedan sammanfatta helåret. Sedan ska hela paketet överlämnas till styrelsen för utvärdering. Spännande spännande!

Hann även med ett kort besök på CG, eller Citygross som det kanske heter mer officiellt. Det inhandlades bland annat ett rejält gäng kamben. Hanna hade tidigare fått provsmaka mitt recept på grillade kamben och fallit pladask. Nu fick jag inte tag på människan ( visade sig att hon var på bio ) men som det gode man jag är köpte jag ett paket ändå i förebyggande. Det var uppskattat. Så på fredag ska hon själv prova på att tillaga grillade kamben i ugn som är marinerade i Caj P´s Allround marinad. Eller rättare sagt, man penslar på det och så vänder man på benen med jämna mellanrum. Hoppas hon lyckas för tydligen kommer två kursare på besök som ska låta sig väl smakas. Vad jag själv ska hitta på den dagen har jag inte kommit på än. Å andra sidan har jag ju jouren så det kan mycket väl innebära jobb.

Funderade lite på det här med skor. Vissa har många, andra har färre. H har väl kanske inte överdrivet många men min erfarenhet av tjejer är att dom har lite fler par dojjor än vi killar. Men så här ser det nu mer ut i min hall.....
Vet inte om det handlar om ålder, men mina 2 par dojjor står snyggt och prydligt till höger på bilden. Hm, ja kommentarer överflödiga.

Vicki var lite bekymrad igår, det glömde jag berätta. Hennes docka/födelsedagspresent hade gått sönder under helgen. Fråga mig inte hur, men foten hade lossnat från bottenplattan. Så hon beordrade en reklamation kan man säga. Som tur var hade jag lite superlim så det hela var både snabbt och enkelt fixat. Så nu är dockan hel igen och pryder tydligen något vitrinskåp där hemma hos jubilaren.  Nemas problemas liksom....Eken fixar!

Nä, nu är det faktisk dags att sova lite. I min värld är det konstigt nog 4 arbetsdagar kvar på denna vecka. Men samtidigt är inte min värld alltid som er andras, och tur är kanske det.

På åtis höris!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar