onsdag 18 september 2013

Okej, skriver väl lite i alla fall

Hej hej!

Enligt statistiken så är detta inlägg nummer 764. Det är ganska många inlägg faktiskt. Om jag skulle skriva ut varje inlägg har jag ju nästan en hel bok, med bilder och allt. Men man inser också att åren går, jag blir äldre och jorden den snurrar på. Hm, ja 764 stycken inlägg går ju inte av för hackor. Frågan är om det blir lika många till.

Så var halva veckan över och även denna dag blev lång. Klockan 21 stängde vi ner och begav oss hemåt i mörkret. Ni som följt bloggen ett tag vet att det är en hektisk period nu och den kommer nå sin topp nästa vecka. Vi som jobbar med projektet har mer eller mindre beordrad övertid från den 26-29 september. Det inkluderar även lördag och söndag. Men sedan kan vi nog andas ut en liten stund hoppas jag. En kollega frågade ikväll hur jag orkade med allt men så länge det är kul och utvecklande orkar man ju en hel del. Att man sedan är som ett miffo hemma är ju en annan sak. Ikväll hade Hanna lite kompisar så jag slapp ha dåligt samvete för att hon ska sitta hemma och uggla själv och det känns skönt.
Ja, trots att det är sjukt mycket nu så har vi i alla fall kul. Jag funderade lite på hur det skulle vara om man inte hade kul. Det måste ju vara tungt som fan att stiga upp på morgonen, masa sig till jobbet, jobba i 10h med något som kanske är jättetrist. Hm, nä tack och lov har i alla fall jag kul. Att jag kanske just nu jobbar mer än jag någonsin gjort är ju ganska spännande i sig. Kom på att jag varit verksam i arbetslivet i ca 16 år nu. Jag hoppas dock att jag kommer vara verksam minst lika många år till. Men visst, förändringar kan ju ske snabbt nu för tiden.

Imorgon tror jag dock det blir lite lugnare igen. Ja i alla fall så det kanske räcker att enbart jobba normal arbetstid, dvs åtta timmar. Men som man brukar säga, imorgon är en annan dag.

En som mår gott nu när jag jobbar är EG. Hon hävdar ju alltid att jag leker för mycket på jobbet men om hon sett mig in action nu för tiden hade hon häpnat. Å andra sidan hävdar hon att så har hon alltid haft. Hm...ja jo..eller hur. Nog om det.

Ikväll fick Chelsea stryk mot Basel på hemmaplan. Det var första förlusten hemma för Londonlaget på 10 år i CL. Hanna Panna är stort Chelsea-fan och var självklart mer än missnöjd efter förlusten. Själv tycker jag det är skönt att inte ha något så fanatiskt intresse för ett lag att handdukar, mobilskal och annat är med lagets logo. Men alla är vi ju olika. Men alla är vi olika och tur är väl det.

Nä, nu är jag trött och ska nog sova lite. Det kan man behöva det också....har jag kommit på.

Af Viederseen!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar