söndag 1 september 2013

En ny vecka!

Hej hej!
Så där ja, då var helgen avklarad. En helg som faktiskt varit ganska så lugn men samtidigt inte. Lördagen bjöd på lite olika aktiviteter. Skulle bygga klart det anda sjömärket men det blev ett fiasko. Mitt trä tog slut innan sista biten var sågad så det blir till att dra till Byggmax igen om jag vill få det hela klart. Tack och lov är det ingen brådska med det utan det får bli lite längre fram sedan. Men var ju typiskt att det skulle bli så nu när jag hade det mesta klart.

Vädret har varit så där och en hel del regn har ramlat ner. Värst var det idag när jag satt på jobbet. Då formligen forsade det ner utanför och då var jag ganska glad att jag befann mig inomhus. Tyckte lite mer synd om dom som satt på arenan och kollade på fotboll mellan ÖIF och MFF, närmare bestämt över 9000 personer. Hm, ja dom bara måste ha blivit blöta och dessutom blåste det också. Men matchen slutade i alla fall 1-1 så man var nog varken glad eller ledsen när man gick hem. En pinne var blev det ju till lagen. Huvudsaken är ju att ingen förlorade tror jag.

Kommande vecka innebär tre ganska så stora saker. Jobb, jobb och så lite jobb till. Detta trots att jag jobbade idag söndag. Men attan vad effektiv jag var. Så det var helt klart värt denna lilla uppoffring. Nu ligger jag helt klart bättre i fas med mina uppgifter och det känns nice. Har jag tur slipper jag även en massa övertid igen och även det vore skönt.

Nere i Turkland är vädret varmt och skönt, det rappade EG. Här hemma ska det bli bättre men generellt får vi nog alla inse att hösten är på väg. Men att fara ner till tex Turkland för egen del är inte praktiskt möjligt just nu. Jag har alldeles för mycket att göra. Nu har även H anlänt med pick och pack så det blir spännande. Men än så länge har det hela gått bra. Hennes schema är dock way more easy än mitt eget, på gränsen till glassigt faktiskt. Men men, sånt är livet..

Nä, måste fixa lite nu innan klockan blir för mycket.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar