måndag 25 november 2013

La Dolce Vita, med svarta nätter.

Hej hej!

Att inlägg nummer 803 skulle bli söndagen den 24 November 2013 hade nog ingen kunnat gissa, inte jag själv heller faktiskt. Men så är det och det gör att inlägg nummer 1000 bör komma någon gång under nästa år. Coolt!

Ja nu är helgen över men det har dock varit en bra helg och jag har fått ganska så mycket gjort. Shopping, städning, matlagning, umgåtts med kompisar, sovit, handlat lite till och sedan byggt lite modeller. Så det känns faktiskt skönt att inte ha jobbat något alls denna helg. Vi vet ju vad som komma skall så då är det skönt att ha kunnat ladda batterierna rejält.

Förresten, om man åker ca 4,5 mil och inser där på parkeringen att man glömt plånboken hemma, ja då är det bara att vända tillbaka liksom. Så det som skulle bli billigt blev ganska dyrt bakom kulisserna kan man säga. Men det blev bra till slut ändå trots att det blev lite extra åkande. Men men, kan kan inte tänka får man igen det genom att tanka....typ.

Idag var det även dags för första planeringsmötet inför nästa års insamling till Barncancerfonden. Från att ha varit en liten delegation på två personer är vi nu fyra personer. Kanske inte låter som en jättestor höjning men jag tror att detta kommer bli kanonbra. Mötet var konstruktivt och det märktes att alla var på G. Vi hade alla sjukt många bra idéer och skulle vi sätta allt till verket, ja då skulle vi inte klara av allt på en dag, det hade nog tagit en hel helg. Men men, ramarna är satta och nu ska det bara finslipas lite. Känns även skönt att vi är ute i så god tid. Nästa möte är planerat i slutet av januari och då har förhoppningsvis ännu fler bitar fallit på plats. Senast i april ska sedan allt marknadsmaterial vara klart för att distribueras till allt och alla. Ja, det kan bli riktigt bra det här. Jag kommer inte skriva så mycket om detta nu eftersom det kan bli fel, men så fort fler saker är spikade kommer jag säkert att nämna det även här i min lilla blogg. Men nu är bollen i rullning och det känns kul och stimulerande.
Just det, vi var ju hemma hos min polare Pierre, samma kille som även hade ett sjömärke som han köpt för dyra pengar på Båtmässan i Stockholm. Ni som hängt med i bloggen vet ju att jag själv byggde ett likadant, eller tja två stycken faktiskt. Priset blev ju bara en bråkdel av vad han betalade. Så när jag kom idag och som vanligt tog mig en sväng om i hans lägenhet sa han direkt" Va fan, ska du se om du kan kopiera fler saker eller..haha". Men det ska jag inte för han hade inget spännande....

Kvällen avslutades med att jag och Blomman åt pommes, kött och EG´s hemliga sås. Blev dock lite impulsivt för meningen var att jag skulle käka själv, men det är alltid trevligt med sällskap. Blomman stod för dryck, dagen till ära Zeunerts Julmust. Det var faktiskt en liten outsiders och smakade riktigt bra. Efter maten hamnade vi båda i akut matkoma men det hindrade inte att vi kollade lite modeller, grabbar emellan. Så idag var temat "skog"
Han tycker vi ska bygga ett diorama men jag bromsar lite. Har liksom inte plats för något sådant här hemma. Har knappt plats för alla modeller heller längre..suck. Men men vi får se vad som händer.

Jaja, det var denna helg det, nu är det bara fem dagar kvar till nästa helg. Då är det även 1:a Advent har jag hört så det är dags att planera ljusslingor och stryka julgardinerna.

På återhörande!
Eken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar