onsdag 3 augusti 2011

He will never be the same. Nä, han blir aldrig en Same...



Jag inleder med en sådan bild som platsar under kategorin "misslyckade" semesterbilder. Kan väl inte påstå att Phuket International Airport visar sin allra bästa sida på denna bild. Men det var ganska nice ändå att ha fönsterplats alla mil home again.

Ja, semestern är nu inom räckhåll men efter att ha titta på yr.no kommer semester bli blöt. Ska regna konstant från lördag till onsdag. Sedan lite uppehåll på torsdagen för att sedan börja regna igen. Kul kul cykelhjul.... Men jag kommer nog att få semmen att gå ändå.


Igår kväll släpade vi ris så det rök om det. Nästan så vi blev lite impade av att vi trots allt avverkat och röjt så mycket som vi hade. Det blev inte mindre än 12 fulla och överlastade släp med ris. Inte illa!! Vi var hyfsat sega efteråt kan jag meddela och vi svettades nog ut 1 kg bara under kvällen. Har insett att det här med att röja och dona är way more efficient än att betala dyra pengar med att gå på gym. Samtidigt har man ju dock trevligt under tiden och när det gäller klädsel är den helt klart optional, iaf på vårt "gym". Inga modelejon där inte utan här är det skyddskläder/arbetskläder som gäller. Ursexigt...typ.


Just nu har jag lite dåligt samvete för allt jag skulle gjort men inte blivit gjorda eftersom jag gjort saker istället som jag inte alls hade behövt göra, men som jag gjorde ändå, för att liksom få dom sakerna ogjorda....


Här kommer min fem i topp lista.


1. Akirlu Ösj (Låter som en turkisk parlamentsledamot...eller nåt)

2. The House

3. Semestertider

4. Kräftor

5. Sovmorgon


Ok, kanske inte den bästa lista men det är lite av vad jag lägger mest tid på just nu i alla fall. Kan kanske te sig skumt att lägga tid på sovmorgon men det gör man ju typ indirekt. Att sova tar ju tid och att sova ännu längre tar ju då av förklarliga skäl ännu längre tid.

Sova, ja det kan jag överallt och ingenstans. Min gamla polare som var mer i Turkland sist fick minsann veta att jag kunde sova. Men sova är skönt när man känner att man liksom har tid till det, så det så!

Ingen risk för insomnia här inte....


Har ni hört talas om "Klubb 27", klubben som ingen överlever? Jag har dock överlevt denna klubb med besked och det är jag evigt tacksam för.... men så har jag inte heller den typen av problem. Även det är jag evigt tacksam för.


På återhörande!

Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar