torsdag 4 augusti 2011

På en bänk i parken!

Just nu är det inne med att vara ute, eller utanför. Dels pågår Pride för fullt och dels ska man som alltid ägna en tanke åt dom som har det lite sämre eller på ett eller annat sätt är avvikande. Lite konstiskt att det blir så faktiskt. Att känna utanförskap som HBT person kanske inte är så där jätteannorlunda. Men jag tycker liksom det känns lite olustigt att man ska höjas till skyarna bara för att man råkar vara just en HBT människa. Hade ju varit mycket bättre om allal höjdes oavsett läggning.
Men i dagens samhälle, som trots allt är ganska så tolerant, är det kanske viktigt att utmärka sig på något vis. Utmärker man sig så kan man ändå känna utanförskap. Skumt.
Själv säger jag varken bu eller bä utan vill samkönade gifta sig så är det helt okej....bara dom inte gifter sig med varandra...hahaha
Nä, det var elakt...take it back...

Jaha, bara drygt en dag kvar till semestern. Har inte planerat så mycket men under rådande omständigheter så krävs det för en gångs skull lite planering. Hm, lite ovant faktiskt men det ska man säkert komma i fas med. Vädret ska ju bli lite dåligt så kanske är får jag revidera vissa planeringar och genomföra lite inomhusaktiviteter istället.
Men det mest brukar lösa sig och på sätt och vis känns det som om jag kan ta tiden lite som den kommer, i alla fall semestervecka nummer två.

Vet ni vad "Fabba" är för något? Jo, det är när man håller på med Facebook. Kom på det alldeles nyss faktiskt, tycker det är ett bra uttryck. Så detta ord skänker jag till alla er som nu har FB. Själv har jag ju inte det, jag har ett liv.....

Folk undrar när jag skriver dessa galenskaper. Jag skriver lite när jag känner för det. Man kan faktiskt skriva lite då och då och själv välja när man publicerar inlägget, så det så. Så alla ni som undrar om jag inte sover om nätterna, inte arbetar på arbetstid eller inte är ute i det fina vädret på kvällarna så kan jag lugna er med ovan nämnda text. Allt är liksom inte alltid i realtid.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar