tisdag 2 augusti 2011

Om jag gifter med med någon som heter Sjö, blir jag Sjöman då?

Solen lyser från en inte helt molnfri himmel. Men värmen har kommit tillbaka nu, med besked. Förmodligen drar den väl sig tillbaka lagom till semestern. Men va fan det är i så fall sånt som händer.

Maria Sharapova skrev 2010 ett nytt sponsoravtal med Nike som sträcker sig åtta år. För besväret får hon si så där 70 miljoner dollar, ca 445 miljoner Sek. Så ni som hoppats på att Nike´s produkter kanske ska bli billigare i framtiden, hm dream on.
Funderar själv på att kanske överge Nike nu och återgå till Reebok.

Såg två mycket spännande föreläsningar igår. Den ena var med vår alldeles egna rymdfarare C Fauglesang och den andra föreläsaren var Mikael Ahlerup. För er som inte vet vem Mikael Ahlerup är så kan jag säga att det är mannen som är VD för ALV, dvs Astrid Lindgrens värld.
Föreläsningarna var mer än spännande och samtidigt väldigt inspirerande. Rymden i all ära men det var även givande att höra Mikaels berättelse om hur man gjort om hel ALV från att vara en ganska så odrinär park till att bli en hel upplevelse, ja en saga som han själv uttryckte det. Inte heller svårt att inse svårigheten med att liksom hela tiden vara mån om Astrids vision och inte förstöra alla barn (och vuxnas) föreställning om hur det kunde tänkase se ut på Bråkmakargatan, Junibacken eller som nu i Mattiskogen.
Hur som helst, bra föredrag med bra föreläsare.
Visste ni förresten att om man ligger där i rymden i omloppsbana så ser man 16 soluppgångar per dygn....cool!
Appropå ALV så har dom ett annat motto och det är att dom tar "maten på allvar". Dvs allt är faktiskt hemlagat och köpt från lokala producenter.
Kan dock meddela att även priset tar dom allvarligt på....

Nä, från en saga till en annan. Jag tror att denna blogg snart är som en saga. Skulle man skriva ut varje inlägg har man nog snart en liten bok. Då jag skrivit ca 400 inlägg blir det i så fall en bok på då ca 400 sidor. Nästan i stil med Jacki Collins eller Stephen "med kniven" King. Ja om man ser till tjockleken på bok liksom.
Hm, men det kommer nog inte ske och någon Astrid kommer jag heller inte bli. Men visst, hade varit kul med en Theme Park uppkallad efter sig, Ekens Värld...eller nåt. Nåja, nevermind.

Nu smaskar jag på Wrigley´s extra Drops med lakritsmak.

Hästhosta, eller i mer folkmun, Stallhosta orsakas mer av att hästen fått någon allergi än av att den är förkyld. Ja, nu vet ni det.

Dagens rätt blev ganska så fel idag...bläääää

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar