tisdag 23 augusti 2011

Tjej of the day!

Om man säger A får man säga B så man får C vad som Händer.

För er som var uppmärksamma igår så skrev jag aldrig namnet på fyren. Nu är det ingen riktig fyr utan mer en liten symbol för att inte sjöfararna ska köra in i Vikhögs hamn på fel sida liksom. Med andra ord är det bara ett vanligt litet hamninlopp. Inte om Kullens fyr eller fyren på Almagrundet.

Konstigt nog flyter livet på ganska okej ändå trots att semetern är avklarad. Dagen har bjudit på både dis, dimma och solksken. Lite lurigt väder men man får vara glad så länge regnet håller sig borta. Om allt går som det ska kanske jag även hinner med en tur runt sjön för vädret är faktiskt ganska så inbjudande. Sedan måste jag nog åter ta ett litet röj där i mitt lilla hem.
Konstigt, men av någon skum anledning bör man nog göra det minst en gång i veckan....hm...

Minns ni låter Anything med 3T?

Alla går lite som på nålar nu, i alla fall om man är i min bransch. Kartan håller på att ritas om och sist den gjorde det var faktiskt vi en av de stora vinnarna. Kanske bli vi vinnare även denna gång. Den som lever få se men det är spännande som attan.

Om ni inte minns låten Anything med 3T så finns den på Spotify.

Det är nu vetenskapligt bevisat att personer som ler ofta faktiskt både lever längre, mår bättre och blir vänligare bemötta. Hm, ja det låter ju inte direkt som någon raketvetenskap men som man brukar säga, smile, and the world will smile at you....

Minns ni den svarta gruppen Boys II Men?

Hm, tror jag har dansat tryckare till Anything då det begavs faktiskt. Undrar hur många varv man snurrar runt egentligen under en vanlig tryckare. Någon som funderat på det? Man snurrar ju bara runt runt och oftast (helst) åt samma håll också. Ser ganska kul ut och vissa snurrar ju snabbare och vissa lite mer långsamt. Dock beror det ju helt på vem man dansar/ade med. Snurr snurr snurr snurr. Hade man varit lite mer observant på den tiden kunde man graderat tryckarna i form av hur många varv man hinner med.

Careless Whispers 56 varv
Anything 48 varv
How am I supposed to live without you 89,5 varv
Because you love me 33 varv
Everything I do 27 var
Take my breath away 1 varv (dålig låt, så då köpte jag läskeblask istället)

Hm, ja alla DJ´s skiver ju antal sekunder på själva introt på låtarna så då kan man även skriva antal varv på tryckare och ballader. Då kan man liksom planera dansandet. Är det en tjej man är intresserad av väljer man en låt med många varv och är det den där jobbiga tjejen, men som man ändå inte riktigt har hjärta att säga nej till, ja då väljer man Take my breath away och snurrar ett varv, skyller på en gammal skada och köper läskeblask. Japp, så kunde det gå till på disco på tidigt 90-tal, sent 80-tal.

Tjej of the day kanske man skulle skriva lite om, men eftersom mitt privatliv är just provat så är tjej of the day my own grej....

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar