onsdag 5 juni 2013

Bussfil eller Fjällfil?

Hej!

Solen envisas med att skina och nu känns det som sommar. Kanske blir det bra trots allt efter den långa och bistra vintern. Men att vara inomhus och jobba är sådana här dagar inget kul. Men men, man måste ju få lite kosing också.
Det ska dock bli skönt med ledighet imorgon Jag tror och hoppas att solen skiner även då. Planen för dagen är att ÄNTLIGEN rensa förrådet och kanske till och med dammsuga där inne. Eftersom både jag och E har haft cyklarna där har det ju kommit in en hel del grus och sten. Så en rejäl dammsugning gör nog susen.

Här kommer förresten lite bilder på vad som hänt den senaste tiden.
Kermit vilar lite efter att ha hjälpt till att snickra.

Vår nya container är nu betalt och klar. Nu fattas bara lite målning.

Ja livet går vidare som ni ser, och i ett tempo utan dess like. Men man ska inte klaga. Även framtiden har en hel del spännande saker och så länge jag inte får en stroke eller hjärtattack så ska det nog gå bra. Hm, ja så mycket saker av olika de slag som jag har att göra nu har jag inte haft på länge måste jag erkänna. Men så länge solen skiner ska man vara nöjd. Men för att ni inte ska bli alldeles för oroliga så försöker jag även unna mig minst en kväll i veckan där jag bara softar och ligger platt på soffan eller i hängmattan och sakta gungas av vinden. Även det behöver man ju för att helt enkelt orka med. Men å andra sidan brukar man ju alltid orka med saker som är kul. 
Men ju mer jag tänker på det så är det här med hängmattan nog skönast. Jag ligger där och gungar medan E allt som oftast fått sitta i en stol. Visst är jag en gentleman....



Men till mitt försvar kan sägas att varken matta eller krokar håller för två personer. Det skulle sluta med att vi båda låg på marken, mao ganska så obra.

Imorgon fyller Moder Svea år. Det skumma är att just den dagen är det ändå lite tabu att vifta för mycket med den svenska fanan. Det som är ännu mera skumt är att om Sverige tex tar VM guld i hockey, ja då får är det helt legalt att vifta med den svenska flaggan, ja ju fler desto bättre.
Sverige är ett konstigt land trots allt...

Nä, nu ska jag vidare i mitt arma men soliga lilla liv!
På soligt återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar