torsdag 20 juni 2013

Midsommar närmar sig med stormsteg!

Hej Hopp!

The container är nu på plats, färgen är på plats och snart även ramperna. Så nu börjar nästan alla bitar falla på plats och det är inte fy skam måste jag säga. Nu inväntar vi bara på att vädret ska bli bra så vi kan börja måla. Vår kära lilla container kommer att få en rejäl ansiktslyftning till ett sjukt billigt pris måste jag erkänna.


Kan även meddela att färger gör även att containern kommer att smälta in lite bättre i naturen för er som undrar. Har vi tid över sedan kanske vi kan stripa med någon cool och passande text. Men det blir som sagt något framtiden för utvisa.

Idag är det dan före dan kan man säga. Det mesta kretsar kring midsommar och är det någon dag under året då vädret är så i fokus är det ju på midsommarafton. Folk ska till stugor, fester ska ordnas, mat ska handlas och nypotatis ska borstas. Förmodligen är det fler som faktiskt föredrar midsommar framför julafton. Själv blir det ju firande i goda vänners lag med grill och lite andra fysiska aktiviteter, dock inte hoppa säck och springa med ägg eller potatis på en sked i munnen. Nä, vi ska snickra...igen. Men kan även vara så att vi målar lite också om vädret tillåter. Hur som helst, det kommer säkert att bli trevligt. Men på tal om vädret så kan det faktiskt bli mindre trevligt. Men men, inte mycket att göra åt.

Igår fick jag förresten presenten till EG som ska överlämnas om några veckor. Kan bli spännande på olika sätt och vis.

Men midsommar i all ära, ändå är det full fart på jobbet, inte minst då den stundande semestern gör att mångas projekt måste i hamn, arbetsuppgifter ska överlämnas och rutinbeskrivningar revideras. Som alltis sker dessa saker i absolut sista stund av någon underlig anledning. Vissa är dock värre än andra som i så mycket annat. Själv tar jag det hela med ro under mottot"-Äh det löser sig säkert". Tack och lov har faktiskt det mesta löst sig så då känns det dumt och energikrävande att stressa upp sig i onödan tycker jag. Jag menar, va fan även våra kunder och andra samarbetspartners har ju semester även dom. Nä, det är bara dumt att stressa upp sig tycker jag.

Sverige spelade faktiskt 1-1 igår mot Brassarna. Nu gick säkert inget av lagen på 100% men det kändes ju dock bra att dom inte förlorade. På tisdag väntar vi som sagt på vilka som kommer ingå i truppen, sedan är det ända in i kaklet som gäller.

Nä, dags att fixa lite annat!
På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar