torsdag 27 juni 2013

En cool båge med pommes

Hej hej!
Nu börjar det dra ihop sig till halvårsbokslut på olika håll. Känns lite coolt att vi redan gasat på med första halvåret av 2013. Fort har det gott och risken finns ju att även andra halvan kommer att gå lika fort. Kikar man i agenda så kommer jag ju definitivt inte vara sysslolös.
Det börjar även dra ihop sig för Piratkalas. Igår rekade vi den fysiska platsen där skattkistan ska gömmas, det blir skit bra tror jag. Sedan ska vi bara pimpa området med diverse piratsaker och andra hemska saker så som skelett och dödskallar. Jag skulle ju köpa piratflaggor häromdagen på Clas Ohlsson men det blev ett fiasko. Jag behövde 4st flaggor men dom hade bara en. Men tjejen i affären hjälpte mig att lägga en beställning och idag fick jag ett SMS om att flaggorna hade kommit. Helt okej service faktiskt. Så det blir till att fiska upp dom på vägen hem sedan. Då ska jag även passa på att köpa en pistol och en piratkniv.
Japp, kan bli bra det här om nu bara vädret också blir bra.

På tal om väder lyckades vi fånga en cool bild igår på träningen. Eller vad sägs om det här:


Det sägs ju även att det ska finnas en skatt vid regnbågens slut men här fanns det faktiskt två slut eller två ändar som jag vet inte vilket håll man skulle valt. Men men, coolt var det och som ni ser på bilden var det fler än jag som riktade kameran mot detta "fenomen".

Jag undrar var det är som skiljer en engångsgrill som kostar 10kr mot en som kostar 29:90kr. Är det någon som vet? Kan det vara så att kvaliteten på kolen skiljer så enormt? Finns nämligen en kedja nu som säljer dessa för just 10kr och man kanske skulle slå till på att köra på sig lite grillar för 100kr. Man vet ju aldrig när man kan ha nytta av en engångsgrill. Å andra sidan kanske kolen bara säger swisch så dör allt, dvs man hinner inte ens sota korven liksom. Hm, ja skumt det där.
Just det, på tal om korv och mat. Ska in och kolla på menyn dit vi ska på lördag. Kan vara smart att bestämma sig i förväg. Sist jag åt där tog jag en entrecot men det var tyvärr ganska så seg. Synd faktiskt för den var fan inte billig. Nåja, det löser sig nog. Annars kan jag alltid ta en Pizza för det gjorde mitt sällskap som var med och hon var nöjd, har jag i alla fall för mig. Ja, det är ett sådant ställe där man kan välja både entrecot och pizza vilket i sig kanske säger lite om stället. Man har även en sådan där klassik Hamburgare med extra allt (inkl priset) men den har jag aldrig provat. Kanske dags för det faktiskt, men huvudsaken är ju att man blir mätt så man får valuta för pengarna.


Hm, blev lite hungrig nu när jag skrev om detta, inte undra på. Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge som jag brukar säga. Tycker det är ganska så sanningsenligt.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar