söndag 9 juni 2013

Solens Rike

Hej hej!

Nu är vi äntligen klara med bryggorna som vi snickrat på såååå länge. Men snyggt blev det och i gassande sol satte vi på skyddande matta på kanterna. Så nu hoppas jag ryggen inte ska behöva ta så mycket mer stryk på ett bra tag. Även "chefen" kom ut och inspekterade det hela och tyckte det blev fint. Nu ska jag bara cascha in alla pengar jag lagt ut på detta sista tiden. Så jag passade på att svänga förbi kassören på hemvägen så nu är det löst.


Ja det ser ut som nytt måste jag säga. Detta har verkligen varit ett projekt som innefattat blod, svett och tårar. Blodet kommer från alla gånger man skurit sig eller på annats sätt skadat sig. Svetten har sista tiden kommit mer automatiskt med tanke värmen, och tårarna har kommit från diverse allergiska besvär med kliande ögon m.m. Men men, no pain no game.

Kom på att om man kikar framåt till och med onsdag så kommer jag ha varit på anläggningen varje dag 7 dagar i streck. Hm, kanske dags att eftersända posten kanske. Imorgon ska en gymnasieklass ha sommaraktivitet där ute, på tisdag ska vi ha ett företagsevent och på onsdag är det "vanlig" träning. Men så länge solen skiner är det helg okej.

Well, mycket har som ni märker kretsat kring verktyg, vatten och tyvärr även Burger King. En sak med BK är att deras pommes smakar way more better än Donkens. Fråga mig inte varför men så är det. Imorgon ska jag bjuda JJ och Linn på lunch eftersom dom ställer upp på skol-giget. Finns risk att det även blir BK då också. JJ bangar ju inte men Linn som dessutom är laktosintolerant kanske har vissa invändningar. Fast å andra sidan, jag betalar så jag bestämmer. Vad jag själv ska ha vet jag inte för just nu är jag mätt som en plätt.
Förresten när man är nära vatten och solen skiner så blir man solbränd. Jag har just nu en ful bonna-bränna på armarna eftersom jag envisats med att i alla fall ha en T-shirt på mig. Samtidigt kanske det har varit smart så man inte bränner sönder sig totalt.

Känns ganska skönt att man mer eller mindre missat hela spektaklet kring Maddes bröllop. Hann dock läsa på alla löpsedlar att det hela verkar gått bra och både prinsessa och gemål hade sagt JA till varandra, eller I will, som tydligen den amerikanska gemålen fick säga.
Till skillnad från storasysterns maken fick denna varken prinstitel eller något land. Kanske lika bra det.

Längtar förresten till tisdag av en annan anledning också. Då är det andra delen i serien Krigets unga hjärtan som jag började se förra tisdagen. Helt klart den bästa serien i år om jag fick bestämma. Till och med soffsällskapet la ner sin Candy Crush för att titta. Det vill inte säga lite det!!
Annars blir det väldigt lite tittande på TV nu. Så länge solen och värmen är här ska man hitta på annat tycker jag. Vi har gott runt sjön, legat i hängmattan, planerat ett litet trädgårdsland och annat som man gärna gör utomhus. Däremot har förrådet ännu inte städats men det kommer....någon gång. Men det känns lite som en inne-aktivitet så kanske är det därför jag skjutit på det.

Well well cykelställ! Dags att återgå till verkligheten.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar