onsdag 22 juni 2011

Ingen aaaaaning om vad som hände...

Hjulet snurrar men hamstern är död...
Det saknas några Indianer i kanoten...
Bussen stannar inte i detta kvarter...
Labbet lyser men forskarna har gått hem...
Stallet är stort men hästarna är ute...
Hissen funkar men går inte ändå upp...
Är inte den mest slipade kniven i kökslådan

Hm, ja det finns ganska många olika ailias till att förklara för någon annan om att en tredje person kanske inte är riktig med på banan. Med andra ord, lite finare ord för att säga att någon är lite trög. Varför skriver jag då detta? Jo, för jag har själv varit trög imose. Skulle hämta upp en av tränarna och har gjort så hela veckan, men just idag var det totalt som bortblåst. Då är man trög. Ja, det är så dumt att man inte ens kan säga ordet glömsk. Men men, nog om det.

Annars rullar det på och vi är halvvägs in i denna korta semestervecka. Kollade snabbt in på jobbmailen (ja det är dumt) och hade redan fått den där klassiska varningen om att mailboxen börjar bli full. Kikade bara som hastigast på alla headlines men skakade av mig det ganska snabbt. Visst, det är ju lätt att säga " It´s not my problem" men nästa vecka kommer det absolut att vara mitt problem.....men men, nu är jag i alla fall fri och ledig så det ska jag njuta av.
Någon undrar kanske om jag har tid att skriva här? Jo, lite tid finns över för jag är inte på sjön hela tiden.
Förmidagspassen är annars de tuffaste på dagarna och lagom till lunch kommer ett gäng ganska så sega och tysta seglare in till bryggan. Men ca 5 min efter att dom käkat och druckit röd saft med smak av röda bär blir det fart igen. Lite som att skruva upp dom med en stor skruv i ryggen, ungefär som en Duracell Kanin. Ja, alla ni som själva har barn vet ju precis vad jag menar. Men just nu är dom way out på sjön och härdas....

Japp, blev ett kort inlägg detta, men återkommer när vinden dött ut och solen gått ner.

/Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar