måndag 13 juni 2011

Det var inte igår!

Jaha, det har ju varit ett tag sedan jag skrev. Trots ilskna protester har det helt enkelt inte funnits tid till verken det ena eller andra här på min lilla blogg. Blogg är förresten ute nu, om det ens varit inne vill säga. Men nu är det ju dock inne att vara ute, eller i alla fall utomhus och det har jag minsann varit.

Jag kikade lite snabbt på mitt senaste inlägg ”På te med Gromit” och funderade lite på vad som skett under tiden. Tja, vi har firat jul, nyår och lite annat smått och gott som liksom hör året till. I skrivande stund är det dryga veckan kvar till midsommar och vips har ännu ett halvår gått.

Min gode vän EG har kommit hem från södra regionerna där krimskrams och utspädd sprit tillhör vardagen. 3 veckor varade denna strapats och konstigt nog gav det mersmak. Själv hade jag varit en pina den sista veckan för jag känner ju myrorna i baken redan efter 2 veckor. Men det har kanske ”lite” med åldern att göra. Men befinner man sig mellan 60 och döden kanske 3 veckors semme i alla fall känns som avkoppling.

Min andre gode vän T sände över en riktig klassiker häromdagen, Pat Metheny´s låt Slip Away från albumet ”Letters from Home”. Ja, låten och albumet är så gammalt att det inte ens finns med på Spotify men det finns på Youtube. Låten påminner även liten om en annan sådan där klassisk låt från samma årtionde men har glömt vad den heter. Men lovar, det var en hit på den tiden…..

Har det hänt något kul och positivt då? Tja, både jag och nej. Livet är ju som det är om man uttrycker sig lite försiktigt. Men för att nämna några positiva saker så får jag tillbaka på skatten, har hängt upp min hängmatta ( som det visade sig vara hål i), jag har bråkat/blivit sams med den lille apan till syster och jag har varit barnvakt utan att det händer något skumt. Det enda skummar var väl att jag var kraftigt underrepresenterad där i lekparken, som kille alltså.

Men ”i brist på annat” ska jag försöka uppdatera denna blogg lite bättre nu igen. Ni som läst och brukar läsa har ju som sagt haft rejäla synpunkter på att jag bara ”försvann”. Men så blir det ju ibland.

Så MH, JS, UH, TD, MK, MS, US, FJ, NM och EG samt alla andra…nu kör vi igång igen. Ekens hörna öppnar för säsongen och kanske blir det lite mer att skriva om denna gång.

På återhörander!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar