måndag 27 juni 2011

Mellan himmel och pannkaka....

Mötet var som vanligt en orgie i allvar blandat med trams. Men av någon underlig anledning kommer vi alltid till beslut...oftast i alla fall. Bland annat beslutade vi att de båda 606:orna ska namnsättas med "riktiga" namn, båtnamn. Så nu är en tävling utlyst. När allt är klart kommer det säkert bli sedvanligt dop med en flaska skumpa som krossas mot skrovet. Men vi insåg snabbt att vi nog istället kommer krossa skrovet än flaskan...ingen bra grej.
Så ni som läser kan också fundera lite på namn.
Coolast just nu är:

Lili o Sussi ( Tack Usse!)
Teddy och Freddy
Madicken och Elisabeth
Knoll och Tott (vi är lite osäkra på vilka kön dessa figurer har)
Astrid och Selma (Som ska föra tankarna till två ganska berömda författare...)
Thelma och Louise

Ja, så där kan man hålla på. Ska verkligen bli spännande då de vinnande bidragen dras.

Nu har förresten Hipp Hipp dragit igång, dock repriser men ändå. Kan inte låta bli att älska Kajjan,Tiffany Persson och alla andra filurer. Även Morgan Pålsson är en klassiker och jag kan förstå kameraman Roberts förtvivlade miner.

Nu för tiden ser faktiskt spelarna i damfotbollslag faktiskt ut som just tjejer/damer.....

Om ni har lätt för att gråta till film ska ni se filmen " I´ll die before sunrise".... Makalös film om en kvinna som drabbas av cancer som egentligen inte är någon bra film. Men sättet den är gjord på är bara...sjukt gripande. Såg den på cabel-tv i USA på den annars ganska mesiga kanalen Lifetime. Hm, ja det är en sådan där film som man liksom bara sitter och funderar på timmar efter att den är slut. Skumt...men så är det. Okej, bara titeln skulle ju få vem som helst att inse att det inte är någon komedi man talar om här.

Idag läste jag att Svenska Seglarförbundet ändrat i reglementet att ALLA som tävlar upp till SM-nivå skall bära flytväst. Hm.....hmm....
Att man som jolleseglar alltid har flytväst är ju ganska självklart. Men problemet har kanske varit de lite större båtarna. Men men, nu äntligen år 2011 har man alltså beslutat att det är flytväst på som gäller vid tävlingar.
Skulle man som seglare eller besättningsmedlem inte ha det kan ekipaget diskas.

Tja...nu går solen ner över en sommarvarm stad. Med andra ord snurrar jorden även denna dag....

Tack och hej!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar