onsdag 22 juni 2011

Tre små apor hoppade i sängen, en ramla ner....osv

Hejsan hej!
Ibland är det nice att vara snäll. Då kan man få dessa två fina flaskor som tack för hjälpen. Så om någon är sugen på lite dricka är det bara att komma förbi. Baren är öppen dygnet runt....
(Dock inte rosé denna gång...)


Annars har det varit ännu en dag i friska luften och nu är jag så van att jag inte ens gäspar i bilen hem. Tänk så snabbt man kan aklimatisera sig...skön! Till och med moder sol visade sig på eftermiddagen och Jeppe fick i all hast köra in och smörja sig med lite solskydd. Själv har jag konsekvent vägrat för jag bara ska komma tillbaka som en kille från pepparkakeland. Man kan ju inte ha semester utan att det syns, eller?

Dagens skummaste idrott: Mountainbikeorientering..... Ja, det finns faktiskt på riktigt och det är precis vad det låter.

Dagens bekännelse:
F: E, jag har tappat nycklarna till båten.... (Samtidigt även lite halvnervöst skrapand med foten ni vet)
E: Ok, men vi kan väl leta lite så kanske vi hittar dom.
F: Tja...well....jag tappade dom i vattnet...( Skrap skarp igen med foten)
E: Okej......????!!! Men det sitter ju ett flöte i knippan så dom ska flyta.
F: Jo....ja....alltså..saken är den att jag tog bort det eftersom det blev så knöligt i fickan....(Nu är det nästan en liten grop under foten)
E: Jaha du... har du badkläder med dig?
F: Jo....ja jag återkommer...

15 min senare var båtnycklarna åter på plats,så även det stora flötet....

Hur som helst, nu är det bara en dag kvar på sjön och på sätt och vis känns det lite vemodigt. Det har varit mycket nostalgi att åter vara med på detta läger, ett läger som fostrat mig själv så väl som seglare men även trängare. Tror mitt första läger ägde rum någon gång i mitten av80-talet. Dvs, inga av dagens tränare eller deltagare var ens födda då. Usch, det får mig samtidigt att känna mig sjukt gammal. Dock inte gammal och sjuk för det är ju en annan sak.
Men självklart blir man ju lite sentimental för det är ju trots allt ca 25 år man lagt med denna hobby nu, but I still Love it!

Jag har faktisk en liten låda hemma med en massa gamla seglingssaker. Att öppna denna Pandoras Box skulle väl göra att jag försvinner in i en egen värld i 2-3 dygn. Så jag vågar helt enkelt inte göra en rensning där än. Det positiva är dock att lådan inte längre fylls på.

Well, nu är i alla fall kompassen satt på rakt fram, trimplanen är ok och motorns varvtal är stabilt. Off we go! Wrooooooooooooom





På återhörande!

Eken


P.S Kom på att om allt går som det ska har jag ju faktiskt två helger på raken som kan bli kanontrevliga....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar