torsdag 3 oktober 2013

Långtradarsång, 24 meter lång, för jag har fått smak för bilar med flak..

Hej hej

Idag har jag åter varit på Panduro och shoppat. Lite färg och två stycken små penslar, något som visade sig vara en pensel för mycket. Färgen jag målade med var nämligen snabblösande så jag kunde använda samma pensel till alla tre kulörer. Men men nu har jag i alla fall två bra penslar. Alltid bra att ha. Så nu har jag målat, limmat, putsat, slipat, pausat och sedan gjort om allt igen. Men resultatet blev bra så nu har jag mig en liten timmerbil också!
Var faktiskt ganska skönt att pyssla med detta för att liksom rensa skallen lite. Blev ju ganska sent innan jag kom hem även idag. Men jag har kommit på att detta är perfekta grejer att pyssla med både som avkoppling men även som ett visst skapande. Hanna har ju inte varit så värst mycket till sällskap då hon har sin stundande tentamen imorgon. Det enda och upprepade som mantra under kvällen var att hon absolut inte får försova sig imorgon. Hm, nä det kan jag ju förstå. Men men, jag lovade dyrt och heligt att ruska liv även i henne imorgon bitti. Helst ville hon upp halv sju men det är ju lite svårt för då är ju inte ens jag själv vaken. Well well cykelställ, vi får se hur detta går.

Imorgon är det fredag igen och det känns skönt. Kanske blir det en hyfsat normal dag imorgon. Ni vet, en dag då man kan göra det man ska under ordinarie arbetstid samt kanske även slippa ha en massa stuff liggande. Skulle det bli en sådan dag är man inte lika slut på kvällen heller trots att det är fredag. Middagen är i alla fall spikad nu, det blir grillade revben! Dom ligger just nu och tinar i kylen och imorgon blir det till att pensla på den goda marinaden. Sedan skjuts in i ugnen. Japp, det blir mums fillibabba!

Annars blir helgen ganska hektiskt. Båtupptag på lördag och lite annat pyssel på söndag. Men jag ska dock försöka unna mig lite sovis på söndag om det funkar. Lördagen måste jag ju upp ganska tidig och ska vara redo och klar på plats 10:00. Nu tror faktiskt att jag nog kommit för sent de senaste 5 åren till denna grej men i år ska jag försöka komma i tid. Vädret ska visst bli så där men så länge det inte regnar är jag glad. Skulle även vara skönt om vi blev klara med allt på lördag utan att behöva ta till någon reservdag. Hm, svårt det där faktiskt för nu börjar agendan bli full igen.

Nä nu ska jag begrunda min fina lilla lastbil igen innan det är dags att stappla in i drömmarnas värld. Verkar även som om studenten i huset ska göra likadant för nu ska det inte pluggas mer. Läser man för mycket blir det bara deg och kaos. Just nu äter hon skivad banan med mjölk. Det låter inte alls gott och för mig som varken gillar banan eller mjölk är denna kombination...tja rent av äcklig. Men men alla är vi olika.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar