fredag 11 oktober 2013

Sten, sax och en liten påse

Hej Hopp!

Nu vankas det helg igen, bara timmar kvar nu. Jag gasade på lite extra på lunchen så eventuellt kan jag lämna jobbet med ett hyfsat städat skrivbord. Just nu kretsar mycket kring kvällens match mellan Swe och Österrike. Det har babblats fotboll ända sedan jag kom innanför dörrarna. Men men, spekulera går ju alltid. Vi får helt enkelt se om det går vägen.
Skulle ni nu inte bry er eller rent av ha helgen uppbokad med annat så spelar det ju ingen roll. Ni lär ändå få reda på resultatet på ett eller annat vis.
Mina planer för kvällen är något diffusa än så länge. H ska ju ha ett gäng tjejkompisar hemma hela kvällen med all från taco till fotboll. Själv funderar jag på att fly fältet och se matchen i lugn och ro hos Blomman med öl och pizza. Hm, ja det känns just nu som det bästa alternativet.

På tal om spel så anordnas SM i Sten-Sax-Påse i helgen. Hm, en lite udda sport att ha SM i måste jag erkänna. Frågan är hur man förbereder sig inför ett sådant SM.

Nästa fredag är det förresten slipsens dag. Den firas tydligen globalt då, dvs den 18:e Oktober. Även vi ska fira denna högtidsdag med att för enkelhetens skulle bära slirre. Jag och en kollega har även satt upp lite lappar på strategiska stället på jobbet så att även fler kan komma ihåg att hedra denna dag. Kommer bli sjukt spännande att se hur många som fattar galoppen. Så ni som läser detta kan också ha i åtanke att bära slirre nästa fredag.
Nä, nu måste jag vidare, återkommer säkert senare sedan. Ja, om inte annat med en matchrapport samt hur det ser ut efter att 5 tjejer lagat taco....

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar