fredag 18 oktober 2013

Oj vad tiden går fort!

Hej hej!

Fattar inte egentligen men nu är det helg plötsligt helg igen. Denna vecka har verkligen varit måndag och fredag. Allt där emellan är som en grå massa. Jobb och åter jobb och i onsdag blev det ett rejält pass fram till 21:30. Men okej, det var det värt med tanke på responsen efteråt. Men men, min "nya" tjänst är helt klart spännande om man ser till den arbetsbelastning som den trots allt inneburit. Men tack och lov har vi ju kul och det är viktigt.

Vad har annars hänt i veckan då? Tja, stadens hockeylag och gått från klarhet till klarhet och nu ligger man hör och häpna trea! Att lag som FBK och HV71 ligger i botten är inget annat än ett mysterium, eller är det så? Är det inte snarare ett resultat av att man blivit bekväm, tagit saker och ting för givet? Ni som har minnet i behåll vet att FBK var en av de klubbar som ville stänga SHL så bara vissa lag fick vara med. Hm, ja frågan är vad dom tycker om det nu när man själva faktiskt i värsta fall ramlar ur hockeyns finrum. Ja så kan det gå om man inte hela tiden står på tårna utan lutar sig tillbaka och tror att all är som förr. Allt är verkligen inte som förr och det är faktiskt tur.

Ja, nu är det i alla fall helg igen. Det hindrar dock inte att det kommer göras ett arbetspass även imorgon fram till eftermiddagen. Sedan ska jag mecka med lite båtar igen. Det blir flytt till ett nytt förråd och det tror jag kommer bli kanonbra. Blir faktiskt även liten meckande på söndag också kom jag på. Men efter det stänger vi nog definitivt för säsongen. Nä, fan vi har två segelbåtar kvar som ska lyftas.... Jaja, jag får bita i det sura och koordinera detta en sista gång i alla fall....

Hanna skulle förresten prova på ett nytt sett att leva. I söndags meddelade hon att från och med måndag ska hon bli vegetarian. Jag frågade om hon tänkte över det hela noga. Ja, det hade hon och tänkte i alla fall prova under en månads tid. Hon drog sedan iväg och handlade en massa vegetariska saker så som sallad, tomat, gurka och lite sallad till. Bröd och diverse icke köttbaserade pålägg skulle också gå bra. Detta projekt höll till onsdag, haha. Då gav hon helt enkelt upp med motiveringen att hon varit konstant hungrig och saknade kött. Så tiden som vegetarian blev knappt två dygn. Ja, man lär så länge man lever. Till saken hör att hon under söndagskvällen hade såååå många bra argument för att inte äta kött och att äta kött var varken bra för miljön eller plånboken bla bla bla bla..
Men som sagt, hon är inte så gammal och senare ikväll när hon kommer hem är jag säker på att hon nog kan äta ett och annat revben också som jag sparat. Kul tjej det där, absolut!

Nä, nu är det dags att fortsätta fredagsmysa lite.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar