lördag 26 oktober 2013

Saturday night live!

Hej hej!

Så var denna lördag snart till ända. Det har dock varit en bra dag som började med sovmorgon. H drog dock till bibblan vid 10 tiden men själv låg jag och drog mig till ca 12. Därefter en sväng in på jobbet och löste lite problem. Men nu slipper jag fixa det på måndag, skönt! Därefter hem en snabbis, kastade i mig en macka och vidare till Citygross. Var faktiskt inte så mycket folk vilket var skönt. Så nu är både kul och frys fulla igen. Blev även lite impulsköp också men ändå inget superdumt. Skulle även köpa ett nytt batteri till min skruvdragare. Det visade sig kosta nästan lika mycket som hela skruvdragaren, suck. Så det slutade med att jag köpte en helt ny skruvdragare men en lite mindre modell. Jag skruvar ju inte överdrivet mycket här hemma.
Väl hemma mötte jag H i dörren på väg till ett andligt möte, eller tja träffa lite likasinnade kompisar. Det passade bra för då kunde jag i lugn och ro pyssla med mitt. Nu har jag äntligen målat mina fästen till alla mina, tja två sjömärken. Men nu har jag gott om tid att placera dom där jag ska ha dom. Nästa sommar bygger jag nog fler tror jag. Men först måste man ju ha allt material. Hm, kanske skulle dra en sväng till Byggmax och kolla priser på läkt. Men så dyrt kan det inte vara.
Hur som helst, nu hänger mina fästen i förrådet och torkar. Messade H att hon skulle vara extra försiktig när hon kom hem och skulle ställa in cykeln. Hon har nämligen köpt en helt ny vit vinterjacka och det vore katastrof om hon fick svart färg på den. Men det löste sig ändå, hon fick skjuts av en kompis hem.

Just det, när jag betalat och var på väg ut från CG med min vagn hör jag plötsligen någon säga mitt namn. Framför mig står en kille som jag fan inte känner igen, men han känner tydligen mig...väl dessutom. Nu blir det sjukt jobbigt. Funderar på om det är någon före detta kollega, eller någon adept från seglingen eller ja vem fan som helst. Men jag fortsätter vara vänlig, frågar vad han jobbar med och och liknande allmänna frågor. Men poletten vem det egentligen är faller ändå inte ner. Då plötsligt frågar han om jag har bilen kvar. AHA..då vet jag vem det är. Det är en "lillebror" till en kompis lurade på mig en BMW en gång i tiden. En bil som i princip bara orsakade mig en massa problem. Så nä, den bilen har jag inte kvar. Ja, det var lite läskigt ett tag men när jag väl kom på vem det var kändes det skönt. Phust, hade kunnat bli jobbigt det där.

Kvällen har förresten avslutats med ännu en tramsig mupp. Jag "byggde" nämligen en ny Arne Ananas, lite som Halloween, the Caribian Style. Hanna la genast ut spektaklet på både Instagram och FB. Tog inte mer än fem minuter så hade hon 6 likes....
Japp, jag tycker också den blev cool. Nu är dock Arne Ananas "nedmonterad" och resterna står i en burk i kylen. Han smakade faktiskt ovanligt sött och gott för att vara så här års. Hm, är det mycket C-vitamin i en ananas? Någon som vet?

Jaja, det var allt för nu. Imorgon väntar mekande med båtarna. Får inte glömma fiska upp S också. Jag har dock redan meddelat honom om att vi i natt går över till vintertid. Med andra ord får vi alla sova en timma extra.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar