fredag 10 januari 2014

Fredag igen, helg igen...och regn igen!

Hej!

Oj, det har varit en snurrig kort vecka men ack vad jag haft mycket att göra. Vet inte var minuterna, timmarna och dagarna tagit vägen ärligt talat. Men men, sånt är livet. Det enda som jag vet förekommit är att det regnat som fan nästan varje dag. Känns ju så där kul. Men nu ska det bli kallare och har vi tur kanske det även kan komma lite snö. Jag borde förresten köpa en ny snöskyffel men har dragit lite på det. Just nu känns det ganska meningslöst men å andra sidan, rätt som det är kommer 1 meter snö och då kommer det inte finnas en enda skyffel att få tag på är jag rädd. Kanske kan bli något att lägga till på helgens inköpslista.

Annars är det som sagt nästan som vanligt. Trodde det skulle lugna ner sig rejält och det gjorde det också under ca 2 timmar. Men sedan har det varit fullt upp igen och fan vet, det blir nog aldrig lugnt tror jag. Men det kanske är lika bra det. Men jag har i alla fall passat på att sova också trots allt meck. Har somnat runt 21 varje kväll och det har varit en ganska så ovanlig känsla. Men samtidigt har det varit en minst lika ovanlig känsla att vakna ca 07:00 och känna sig ganska så pigg och utvilad. Hm, snacka om att vara inne i en konstig och snurrig spiral. Men jag gasar på lite till och snart ska jag ju ändå på en både välförtjänt och välbehövlig semester söderöver.

Igår var det dags för mitt sista styrelsemöte på obestämd framtid. När jag räknade bakåt i tiden så fick jag fram att jag suttit i styrelsen i ca 13år så det kändes ganska rätt att kliva åt sidan nu. Jag kommer ju inte lämna verksamheten helt och hållet men nu kan jag se på det hela med lite mer distans och det känns skönt. Däremot har jag ju lite andra åtagande under året som kommer bli minst lika spännande. Men kände liksom att det kan vara skönt att inte ha varje kväll uppbokad i diverse möten utan det kan vara ganska skönt att komma hem från jobbet och bara kasta sig på soffan och slappa också.

På måndag väntar ännu ett besök för att se om ytterligare kontrakt kan skrivas. Känns ganska fint att det är jag själv som till viss del styr detta. Jag tar ju inte det första bästa utan försöker att ta det bästa först. Därför har detta dragit ut lite på tiden men å andra sidan är det inte så att jag står med ena foten i sjön. Jag kan gott och väl sålla och fundera bäst jag vill. Jag lever lite på andras desperation kan man säga, hur elakt det än låter...hehe

Nä, dags att få lite gjort!

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar