tisdag 14 januari 2014

Skepp o hoj!

Tjena tjena!

Helgen gick i ett rasande tempo utan att jag egentligen gjorde något alls, men ändå gjorde en massa. Låter som en konstig kombination men då är det. Julen har ordagrannt kastats ut så alla ljus och annat som hör julen till är nu magasinerat för nästa jul om si så där 11 månader.
Jag har även blivit av med åbäket till spis/kamin. En improviserad tur till tippen löste det problemet. Tyvärr glömde jag ta med mig en gammal TV som bara står hemma och samlar damm. Men det går fler tåg till tippen var så säker.
Ja min spis har jag haft i ca 1,5 år nu men allt har ju en ände. Så vem vet, kanske blir det en ny läskburk eller en framgaffel till din nya cykel. Återvinning kallas sådant. Ärligt talat anser jag mig själv som en ganska bra återvinnare med allt från papper, glas, papp eller som i detta fall metall.
Haha, vet inte hur vi lyckades men det blev head down i containern kan man säga. Lite som en månraket som kraschlandat med nosen eller toppen före. Hm, ja nu för tiden ska ju nästan allt återvinnas och det känns ganska så civiliserat måste jag erkänna. Annat var det ju förr när man kastade allt i en stor hög och sedan bara chaktade man över allt med lite grus. Å andra sidan var det ett rent nöjde att fara till tippen då. Hände ju faktiskt att man kom hem med lika mycket som man egentligen kom för att slänga. Det är ju också en form av återvinning...

Idag var det kallt, hela minus 8 grader. Men det var få som egentligen klagade för vi har hellre kallt och torrt än plus två och pissregn med blåst. Men om man får tro väderprognoser ska det bli mildare igen och ännu mer nederbörd i form av regn...blää!

Så vad ligger då på agendan denna långa vecka. Tja, förutom jobb en hel del annat pyssel också på kvällarna. Har lite små projekt som jag dragit igång nu igen som jag ska försöka bli klar med innan våren kommer. Helgen ska i nuläget vigas och lite jobb men även en fest. Hm, ja nu är ju redan måndagen avklarat och den gick i ett rasande tempo så man kan säga att det är en kort veckan kvar. Jaja, det blir nog bra med det.

Har alltid gillat Seindfeld hur sjukt det än månde vara. Minns ni avsnittet när George och Kramer ska köpa en ny rullstol? När dom står där i butiken för rullstolar och andra hjälpmedel säger säljaren något som är hur sjukt som helst nämligen " This wheelchair is so good that you almost wish that you were handicaped..." Ja..vad säger man...
Nu köpte dom ju självklart inte den rullen eftersom den var lite för dyr. Å andra sidan var den dom köpte inte så bra den heller...

Har börjat lyssna lite på Mobys låtar där en hel del kom i slutet av 90-talet och tidigt 2000-tal. Ju mer jag lyssnar desto mer inser jag att Moby var lite före sin tid. Men bra är det i alla fall. En underskattad låt är helt klart det soundtrack han gjorde till James Bond filmerna.

Well, dags att återgå till vardagen.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar