torsdag 2 januari 2014

Nytt År!

Hej hej!

Så där, då kan vi lämna 2013 bakom oss. Har på det stora hela varit ett ganska okej år. Visst har det haft sina uppgångar och nedgångar men snittet bli väl godkänt. Nu hoppas jag att även 2014 blir bra men eftersom jag inte har någon kristallkula att titta i får man nog bara invänta ödet.

Dagen har varit bra men ganska så hektisk av förklarliga orsaker. Men jag hann i alla fall få ihop min lilla fest senare på kvällen. Eftersom nyårsafton blev lite ändrat i sista sekund så blev det själva nyårsmaten idag istället med vissa modifikationer. Men det bjöds i alla fall på rostad mandelpotatis, grillad karré, pepparsås samt sallad.
Ja, det blev äkta grill. Kände lite skumt att grilla så här mitt i vintern men det gick finfint. Var en och annan granne som tittade ut och undrade vad som stod på. Men dom kände nog grilldoften..hehe Det svåraste var bara att se när köttet var färdigt, men med hjälp av en ficklampa fick vi ihop det ganska så bra ändå.  Till detta dracks allt från mousserande vin, öl och julmust. Jaja, gott blev det och kvällen som sådan blev trevlig.

Nu ska ni även få se projektet jag roat mig med under hela 2013, nämligen att se hur mycket direktreklam man får under ett helt år Japp, som ni ser blev det en hel del. 3st överfylla bärkassar fulla med mördande reklam från i princip alla möjliga företag och affärer. Under 2014 kommer jag dock inte att samla reklam, den saken är säker.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha för årsprojekt. Ska ju vara något man kan starta med nu på direkten och sedan summera exakt ett år efteråt. Hm, ja jag får fundera lite, dock inte allt för länge för då blir det ju fel i tiden liksom.

Jaja, imorgon är det jobb igen samt på fredag. Sedan är det konstigt nog helg igen. Denna julhelg har man knappt vetat vilken dag det är. Okej, har man varit ledig kanske haft koll men vi som jobbat har bara varit än mer förvirrade. Man jobbar ena dagen, är ledig nästa, jobbar sedan igen, osv. Men snart blir det ju ordning på torpet. Däremot lyser vintern och snön fortfarande med sin frånvaro. Vi får se om det kommer någon snö alls under januari men om jag minns rätt var det ganska dåligt med snö även förra året vid denna tidpunkt. Däremot minns jag att samma dag jag skulle fara till Dubai var en av de kallaste dagarna här, minus 19 grader på morgonen. Så det var apkallt när vi väntade på att ta tåget ner till CPH/Kastrup. Men men, vi får se om Kung Bore kommer eller om han skiter i denna lilla stad detta år.

Just det, nu har min öppna spis åkt ut, så nu är det sluteldat i den. Istället kommer platsen ersättas av en Billy bokhylla med glasdörrar, precis som jag filosoferade om innan. Hade en sjuk tur att hitta exakt det jag ville ha på Blocket och priset var också ok. Som bonus fick jag även med två stycken Billy 40cm hyllor. Just nu står dom dock i förrådet men ska se om jag inte kan hitta någon vettig plats även till dom. Hm, ja ibland har man tur. Men det kändes dock skönt att bli av med spisen för den har liksom fyllt sin funktion nu så det räcker.

Nä, nu ska jag slötitta lite på ännu ett avsnitt av Band of Brothers och samtidigt försöka komma på något bra löpande projekt för 2014.

På återhörande!
Eken

1 kommentar:

  1. Harrah's Las Vegas - MapYRO
    Harrah's 영주 출장안마 Las Vegas is a casino hotel in Las 양주 출장안마 Vegas, Nevada, United States. The property 군산 출장마사지 has 490 rooms and 영주 출장샵 suites. It is located on the 시흥 출장안마 Las Vegas Strip  Rating: 7.6/10 · ‎1,994 votes

    SvaraRadera