torsdag 1 oktober 2009

Ett tandtroll i skogen och 10 i munnen

Nu är slutet nära till början på något annat. Det lät lite skumt med det är ju trots allt så det är. Funderade länge och väl igår på saker och ting men kom fram till att det kommer bli kanon. Blev rätt sent faktiskt för det är ju trots allt så att när man ligger i mörkret och stirrar i taket går ju tiden ganska snabbt. Sedan kommer någon motkommentar eller fundering från den som ligger bredvid och så är hela karusellen igång igen. Tack och lov har ju inte dessa funderingar någon gång slutat i praktgräl eller smäll i dörrarna eller att någon fått sova på soffan. Så det får man ju vara glad för.Men men, på det stora hela är allt på sin plats och det är bara att invänta de sista timmarna.

Har kommit på att E är lite av en fjortis i den bemärkelsen att det här med digitalkamera alternativt mobiltelefon och att i första hand fota sig själv i olika och omöjliga poser fortfarande är ett stort intresse. Själv vill jag helst inte alls vara med på bild, i alla fall inte mer än nödvändigt. Finns ju trots allt något som heter att verka utan att synas. Finns egentligen ingen bra grund till fotandet heller utan svaret blir oftast en axelryckning med kommentaren” Det är alltid bra att ha”. Ja jo, kanske det kära E.

Surt sa räven om rönnbären och det sa min 2,5åriga systerson också....

Kan passa på att nämna mig gode vän T. Vi var ute och åkte lite bil härom kvällen och kom farandes på motorvägen in mot stan. Då fick jag en flashback då vi för ett antal år sedan kom farandes i en Subaru Imprezia på samma väg men då i 212km/h. Då gick det minsann undan och jag var rädd som fan. Kan lugnt säga att det gick inte lika fort härom kvällen och Subarun var utbytt mot min BMW. Men som sagt, hade vi kraschat den där kvällen så vet i fan om jag suttit och skrivit nu. Men men, vad är det man säger, lika barn leka bäst.
Förresten, tror jag blev tagen av en fartkamera för ett tag sedan också. Väntar med spänning på att brevet ska dimpa ner från Polisen men än har det varit lugn med den typen av snigelpost….tack och lov. Skulle det komma så är det andra gången i mitt liv som jag åker fast med en kamera. Men vi får se vad som händer.


EG, fan är det inte typiskt att dina gamla gaddar skulle ge upp nu? Hoppas att du slipper uppsöka tandis när du är på resande fot bara. Kan ju bli kul att i värsta fall få bli sondmatad under 14 dagar i främmande land, eller?*ler* Nåja, kunde ju varit mycket värre och ansluter du dig inte till gruppen på ARN så hade du gjort ett helg gäng ganska så besvikna tror jag, och i alla fall en person. Skulle detta dentala förfall fortsätta har EG´s arbetsgivare snart ett tandlöst penntroll som smyger runt i skogarna. Ett tips, du kanske inte behöver provsmaka alla pinnar och stenar när ni traskar runt i skog och mark. Räcker gott och väl att ni visar objekten precis som dom är. Eventuella tester och provsmakningar tycker jag ni ska låta köparen få utföra. Eller kanske är det en statlig artighetsfras, typ kan jag kan du. Å andra sidan finns det ju ett talesätt att bagarens barn äter inte bagarens bröd. Tror man brukar säga så i alla fall.


Skriver bara kort idag för jag har lite för mycket att göra. Dock kanske det blir ett lite längre inlägg senare ikväll och kanske även någon ny trevlig bild.

På återhörande!
E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar