fredag 30 oktober 2009

Varvar ner nu och vi har avnjutit en perfekt och god middag. Tyvärr åt man ju som vanligt lite för mycket men va fasen, det är ju fredag. Så nu är det jäsning i soffan som gäller varvat med lite bloggande och TV-tittande.
För att summera denna vecka kan man lugnt säga att det gått som en raket. Tyvärr kommer även nästa vecka att flyga fram och ibland undrar jag om jag ens vet vilket vecko dag det är. Men det är nog bara att klamra sig fast och fara med.

Visste ni förresten att respirator på norska heter " pustemaskin". Dock är jag lite osäker så jag ska kolla upp detta med min norska källa. Känns ju lite som guleböj... Men det är ju dock ganska logiskt egentligen med pustemaskin. Utan en pustemaskin dör man ju.

Well, nu är det mesta klart inför morgondagen gällande mått och annat trix. Känns skönt att äntligen få komma igång med att modernisera lite här hemma. Jag har ju det mesta klart i huvudet och det känns skönt. Resan till IKEA imorgon bli liksom starten och det känns minst lika skönt.
Lovar att hålla er uppdaterade och en och anna av er kommer ju säkert att få se resultatet live framöver.

Nä, nu är det dags att göra andra saker och även vara lite social. Ta väl hand om er nu så hörs vi senare. Förresten, glöm inte heller bort att tänka på de döda. Det är ju trots allt Alla helgons helg....

Hälsar
E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar