fredag 30 oktober 2009

Friday I´m in Love

Pumporna är nu levererade till dess adressater och det blev bejublat. Ångrar lite att jag inte gjorde fler men det kommer ju andra tillfällen. Bill och Bull har nu fått nya hem och kommer att sprida ljus och glädje på var sitt håll. Kniv, såg och andra pumpa-verktyg är tvättade och diskade och nu förpassade till lådan för ännu ett långt år.

Tro det eller ej men till helgen är det dags för en tripp till IKEA…igen. Den stor skillnad denna gång är att det även medföljer en lista på vad som ska inhandlas. Tyvärr finns ju även risk för ett och annat impulsköp men jag ska försöka hålla mig undan från det. Så nu är det bara att tanka bilen och sedan beger vi oss lagom till att dom öppnar, är tanken i alla fall.
Förresten har ni tänkt på hur mycket på IKEA som slutar på siffran 9. Ja ni vet, 49kr, 299kr 1979kr m.m. Va fan, hade det inte varit bättre med jämna tal?
En krona hit eller dit spelar ju egentligen igen roll men i sammanhanget blir det ju en himla massa pengar, i alla fall för IKEA. Men ärligt talat, hur många tänker följande. ”Oj titta den kostar bara 49:-, gud så billigt.” Men du, titta här denna kostar 50:-, attan vad dyrt…”
Well, ni fattar säkert galoppen, men som sagt en krona hit eller dit kan betyda mer än man kan ana. I alla fall in our minds.

Själv ska jag köpa Kajsa, Tupplur och Capita!

Hoppas förresten EG kommer tillbaka nästa vecka. Fast efter några rader sedan kommer jag säkert att få skäll för jag har inte skött mig. Jo, men kanske inte på rätt sätt. Men ser man till omständigheterna har jag fan inget val ibland..suck.

Om jag säger Burt Bacharach så säger kanske många av er..VA??? Om jag sedan säger ”Raindrops keep falling on my head, I´ll never fall in love again, Do you know the way to San Jose.
Låter det bättre då? Ok, jag kan även nämna Dionne Warwick i detta sammanhang också. Hur som helst, hade själv ingen aning om vem denna hitman var om det inte vore för min ex fru.
Burt måste varit en av 70-talets giganter helt klart och bara man lyssnar på låtarna kommer man direkt in på Baretta, Colombo och Charlies Änglar och the Brady Bunch. Ja, detta fagra 70-tal har verkligen ett speciellt sound, inte minst den musik från USA.

Har ni sett komedin Skenet Bedrar någon gång? Brukade gå på TV4+. Hur som helst det tog oss nästan 12 timmar att komma på seriens namn. Vet inte om det berodde på ölen, värmen eller rent av att våra hjärnor helt enkelt hade varvat ner så pass. Men mitt under middagen utbrister E” Skenet bedrar”. Så var det inte mer med det.
Kontentan va detta är att det går tydligen att helt stänga av ens hjärna om man bara vill.

Nä, nu ska jag äta!

På återhörande
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar