måndag 26 oktober 2009

Vi älskar höst!

Ja, så stod det på Inter Sports senaste reklamutskick. Tro fan att Inter Sport älskar hösten för det betyder ju att dom förhoppningsvis tjänar pengar på alla som lockas av diverse erbjudande i reklambladet, trots att det sägs vara rea. Å andra sidan älskar dom nog alla årstider.
Reklam är annars ett ganska kul fenomen. Själv tillhör jag dem som faktiskt inte satt upp en lapp ” Ingen Reklam”. Jag tycker det kan vara kul att se vad som eventuellt kan vara läge att slå till på. Däremot har jag en annan lapp där jag undanber mig all typ av religiös dörrknackning. Förr gick det bra för då hade jag ju två livsfarliga jakthundar som var experter på att skrämma bort dessa Guds missionärer. Ja, förutsatt att dom låg utomhus men det gjorde dom ju allt som oftast.
Hur som helst, vill ni ha ett kul projekt? Jo, då kan ni under ett helt år spara all reklam som dimper ner i lådan eller brevinkastet. Jag lovar, ni kommer att bli imponerade. Samtidigt kan man ju även tycka att det är lite skrämmande men undersökningar visar att även denna typ av reklam faktiskt har ganska så stor genomslagskraft.
Förresten, om ni tackat nej till reklam i brevlådan så kan det även innebära att ni blir utan IKEA-katalogen…

Är lite kluven. Ska egentligen fara norröver i veckan men mitt allmänna hälsotillstånd är inte det bästa att göra denna strapatsrika resa. Förhandlingar pågår för fullt om att eventuellt skjuta på det hela och det finns ju även video och telefonkonferens. Men samtidigt hade det varit kul att träffa folket ansikte mot ansikte. Resplanen blir då Stockholm-Luleå, Luleå-Umeå, Umeå-Stockholm och därefter hem till mörka Småland igen. Ja, vi får se vad som händer och för att citera dessa religiösa dörrknackare: ”-Herrens vägar äro outgrundliga”.

Jävla Spotify…I am so totally lost.

Om jag får tid och lust att se på TV nu för tiden så blir det helt klart Criminal Minds. Känns ganska så realistiskt på något sätt samtidigt som det liksom inte gör det. Tack och lov slipper man ju dock allt flaggviftande på slutet och ibland går det faktiskt ganska så illa. Ja, med andra ord, en ganska så bra spegling av verkligheten.
På tal om TV så tillhör jag även dom som betalar TV-licens. Men inte katten kommer det någon kör och sjunger för mig när jag är på ICA eller på bibblan. Nä, inte ens på mitt hustak har som stått. Kanske lika bra det förresten. Finns ju andra sätt att liksom väcka uppmärksamhet på.

Den dagen det är dags att skriva mina memoarer kommer jag dra ett lätt lass. Kommer nog bara printa denna blogg och snygga till den lite. Sedan drar jag den till tryckeriet och vips så är Ekens memoarer klara för den breda massan. Dock har jag redan lovat bort ca 10 ex for free..hehehe

Well, hoppas ni får en fortsatt bra dag och jag hoppas också att ni inte glömde skriva tillbaka klockan i helgen.

Hälsar
E

1 kommentar:

  1. Vad är fel på Spotify lille vän ? Du är juh musiker..Du om någon....

    SvaraRadera