måndag 26 oktober 2009

Roll with me

När jag traskade in på stadens sjukhus för att uppsöka dess sjukhusapotek möttes jag av tre stycken skyltar, förbudskyltar. Den första skylten påtalade att det var förbjudet att ha på mobiltelefonen. Ok, det köper jag, nemas problemas. Skylt nummer två påvisade att även rökning var förbjuden. Även det tycker jag är helt och hållet fair play.
När jag läste den tredje och sista skylten kunde jag inte låta bli att fundera lite. Det stod nämligen att det var förbjudet att cykla inne på sjuhuset. Hm, se där!
På vägen ut från apoteket passerade jag den stora centralhallen med receptionen, gångar åt höger ochvänster, Pressbyrå, ja ni vet det där som brukar finnas vid huvudentrén på stora sjukhus. Då komjag åter på det här med förbudet mot att cykla. Det måste ju helt enkelt varit som så att en och annanhar nog banne mig släpat in sin hoj och trampat omkring där inne i korridorerna. Skumt!
Till slut tröttnade väl personalen och sa: "NÄ nu får det vara nog med cykladet i sjukhuskorridorerna."Vips så kom skylten upp, eller vad tror ni? Ja, ibland kan man nu bli lite fundersam över en och annan skylt ute i vårt samhälle men i grund och botten finns det säkert en bra tanke bakom, får man ju hoppas i alla fall.
Vad jag gjorde på Apoteket hör förresten inte alls hit men det handlar om att kurera en förkylning kombinerat med att få något febernedsättande.
Men vad lär vi oss då om detta? Jo, slå er gärna gula och blåa, bryt alla ben i kroppen och varför inte dra på dig en och annan blindtarmsinflammation. Men se för guds skull till att lämna din cykel hemma.

Hurra, det kom ett litet livstecken från EG. Hon var inte alls i sameland utan snarare i kungaland, föratt senare bege sig till Skåneland. Att inte denna människa åkt in i den berömda väggen är ett mirakel, ja lite som om Sverige skulle vinna VM i, tja cricket nästa år. Men det är som sagt vikigt att ta de tillfällen som ges att se om nära och kära. En mamma är ju trots allt alltid en mamma.
Just det, please let me link A´s blogg from this one. That girl really knows how to write, believe me folks.

Fast food recept:
Koka upp ca 2dl vatten.
Svälj 4 matskedar pulvermos.(Det går även bra att ta en tesked grillkrydda samtidigt)
Tvinga dig drick det heta vattnet.
Spring sedan till bilen, bussen eller varför inte hoppa på cyckel.
Innan du vet ordet om kommer du både vara mätt och belåten och till råga på allt har du fått motion på köpet. Kan även varieras med Försvarets frystorkade mat, om man nu känner för att festa till det då och då.

Har alltid gillar Suedes "Saturday Night" och "She´s in Fashion". Har speciella minnen till dessa två låtarfrån en resa till Holland någon gång i mitten av 90-talet. Tycker ändå att dessa låtar håller än idag.

Slutligen, var minns DU mest av TV serien Lost? Efter att enkäten vandrat runt resulterade det i följande slutsats som denna bild får symbolisera. Kommentarer överflödig..






På återhörande!
Eken

P.S Det är inget fel på Spotify, bara det att det är lite för mycket. Fråga mig, jag om någon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar