måndag 1 mars 2010

Fisksoppan som fick svamp!

Några av er undrat varför jag inte lägger ner bloggen och börjar med twitter istället. Well, skulle inte tro det folks. Hur kul är det att twittra liksom? Typ, nu ska jag går och äta. Nästa inlägg är att nu äter jag. Några minuter senare kommer att jag har ätit klart. Hm, nä jag håller mig till bloggen ett tag till. Jag har nog aldrig insett spänning i att förmedla vad man göra i realtid och definitivt inte skriva om det. Men alla är vi ju olika och tur är ju det.
Vissa av er har förresten undrar om jag bloggar på arbetstid. Nä, det gör jag inte och trots att det kanske ser ut så med tanke på att tiden då inläggen kommer i många fall är under dagtid så behöver det inte betyda att jag skriver det just där och då. Så det så! Slutligen så kan man mickla med tiden på Blogger så kör man med exempelvis amerikans central time så kan ni ju själv förstå att jag kan skoja med er gällande tiden för inläggen. Men men, that´s not your business.

Någon som minns TV-serien Freaks and Geeks? På svenska hette den något i stil med Nördar och Nollor. Själv älskade jag serien men tyvärr la man ner den innan ens alla avsnitt var inspelade. Dock kan man tillägga att trots att serien på sätt och vis floppade i USA så gick många av skådisarna vidare till andra serier som blev succéer.

Idag har det varit snöstorm men ändå 3-4 plusgrader. Med andra ord ett riktigt skitväder då allt bara är blött, blött och åter blött. Det enda positiva är att bilen verkar ha tinat upp ordentligt. Tycket det knakade lite oroväckande då och då. Måste även slira in den på service men försöker ha lite is i magen. Har ett projekt nu att inte behöva tanka mer denna månad. Eventuellt kan det funka eftersom jag ju lämnar landet om ca 17 dagar. Visst, sedan beror det ju på hur mycket okynneskörande det blir men nu ska jag banne mig försöka se om det går.

Om man bara kan räkna till fyra så ska alla kunna göra en egen fisksoppa. I alla fall om man får tro reklamen. Själv kan jag faktiskt räkna till fyra men något gick snett för igår blev det svampsoppa istället för fisksoppa. Dock smakade det kanon det också. Soppa är förresten ganska så underskattat har jag insett. Enkelt att göra, förhållandevis mättande och inte minst värmande. Tja, förutsatt då att man kan räkna till fyra….

Coffey time boys!

Ibland får jag förresten bara så där superknäppa infall och oftast är det någon i min närhet som drabbas. Jag har tidigare nämnt det här med practical jokes. Men ser jag bara ett tillfälle så kan jag liksom inte låta bli. Eller som man brukar säga, chanser får man inte, chanser tar man. Denna veckas PJ kommer nog inte som någon direkt chock för den inblandade. Tror nog snarare att det mer var fråga om när än om. Lite fler detaljer ska dock falla på plats innan jag trycker på den stora ON-knappen. Visst, mitt sinne för humor kan ju kanske diskuteras men åter igen, kan liksom bara inte låta bli. Det är ett av privilegierna med att aldrig bli riktigt vuxen.
Nä, tänker inte skriva mer om den saken nu utan den som lever får se.

Vi hörs!
Eken

Eric Gadds "Someone who cares" håller än idag....om man är på raggarstråt vill säga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar