onsdag 18 december 2013

Maiden Voyage!

Tjenixen!

Jag har ont i magen, antingen har jag ätit för mycket, ätit något konstigt eller så jag jag magsår eller magkatarr. Skumt men jag kan ju än så länge bara spekulera och kanske försvinner det efter att jag sovit. Imorgon är det dags för mitt jullotteri och ni må tro att det snackas om det på avdelningen. Hm, ja man ser faktiskt genuint ärligt fram emot det. Ja, om jag inte får en stjärna där uppe i skyn nu vet jag inte när jag får den. Jag hoppas kunna förmedla lite bilder och annat kring detta spektakel under morgondagen sedan. Men vad som än händer har lotteriet redan blivit en succé.

Annars är det mest jobb, jobb och åter jobb. Men med högsta ledningens ögon men också öron på oss har vi en ganska bra dialog. Så mitt i all kaos har vi "fotslavar" trots allt 100% backning från högre ort. På fredag har även min högsta chef lovat bjuda på middag om vi behöver jobba över länge på kvällen. Tja, middag och middag, blir nog mer en pizza eller liknande från pizzerian tvärs över gatan. Men vi får se hur det går. Nu ska vi ju alla ända in i kaklet och helst krossa det och ta oss ut på andra sidan. Vad blir kostnaden för detta kalas, tja det vet vi inte än. Denna period har ju redan skördat ett offer och frågan är om fler kommer att trilla dit. Hm, ja och jag som har ont i magen till råga på allt.... Fast det kanske räcker med ett varmt avslappnande bad. Well, we´ll see.

Som ni vet är jag dock ganska bra på att koppla av och byta fokus när jag väl är hemma. Det är en dygd och det kommer jag fortsätta med. Jag har faktiskt tvärvägrat att läsa jobbmail hemma nu. Bara det är ju en framgång. Så här hemma är det andra saker som gäller. Mitt senaste kap är ännu en modell, men denna gång en modell med marint tema. Vad tycks??!!






Behöver kanske inte nämna vilket svenskt företag inom telecom som varit med och betalat för denna båt. Ja, den i naturlig storlek alltså. Bilden ljuger lite men i verkligheten är den ganska så cool, tro mig. Så vad ska jag nu med denna, tja...bra fråga. Men jag har lite idéer var jag ska placera den.

Undrar om jag någonsin kommer tröttna på Big Bang... trots att man sett en och annan repris nu.

Jag undrar faktiskt om det bli någon snö till jul. Det börjar liksom bli ont om tid om marken ska vara vit, snövallar stora så man kan bygga snökojor och skidbackarna ska öppna. Nä, det ser inte så hoppfullt ut. Vi fick ju rejält med snö för ca en vecka sedan men nu är det finito. Istället kommer väl snön lagom till de kids som fortfarande är så små att dom kan uppskatta fenomenet Sportlov. Fast det är ju inte så dumt det heller.

Nä, dags att fixa det sista innan jag ska släppa in Herr John Blund.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar