måndag 19 september 2011

Indigo the soft way around.



Hm, ja dagarna går framåt och det är inte utan man kanske ibland glömmer att stanna upp och ta sig tid för eftertanke. Nu har vi drygt 3 månader kvar av 2011, ett år som inneburit en hel del grejer, men på det stora hela har det varit ett ganska bra år. Kommer ihåg att när jag stod i snålblåsten och tittade på raketerna vid 12-slaget så undrade jag lite om hur året skulle komma att bli. Skulle det hända några saker och skulle dom i så fall bli positiva eller kanske negativa eller skulle vissa saker och ting mer eller mindre bara passera obemärkt.
Ja man kan än så länge sammanfatta det hela med att det varit blandad kompott med både tråkiga men även positiva händelser. Händelser som jag inte trodde skulle ske och händelser som liksom bara skett av en slump.

När vi nu går in till 2012 känner jag redan på mig att det blir ett spännande år på alla sätt och vis. Jag blir ju även ett år äldre men ibland känner jag mig faktiskt lika liten och naiv som jag gjorde för 15-20 år sedan. Konstigt men så är det.


Jag vet att några ser mitt liv som ensamt och innehållsfattigt medan jag själv ser det som ett liv som jag faktiskt för stunden trivs väldigt bra med. Att överge ett vinnande koncept bara så där kommer jag inte att göra. Jag har valt mina vänner och dessa har jag valt med omsorg. Vänner som jag själv kan ställa upp på till 100% och som jag vet skulle göra det tillbaka.

Just denna valfrihet känns faktiskt som ett privilegie och det ska verkligem mycket till för att jag ska bryta denna kedja.


Ett visst tecken på mognad må vara att jag nu även börja fasa ut min samling av små leksaker till lilleman. Mina förhoppningar om ett diorama föll liksom i glömska och nu har jag inte riktigt tid eller motivation. Jag har helt andra projekt som jag vill ha klart tidigare och tänkte göra slag i saken på samtliga dessa nu när mörkret kommer tidigare och utesäsongen mer eller mindre är över.

Småsaker som byta ram till några bilder, bygga klart vingar och flygplanskropp och inte minst vårda de nyfunna kontakter som trots allt också existerar på olika nivå i mitt liv. Allt handlar om prioritering och efter att ha lärt mig en och annan läxa från tidigare spektakel så kanske jag nu kan finna ro och harmoni även inom detta område.


Ja, tid för eftertanke var det ja.


På återhörande!

Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar