tisdag 27 september 2011

Ronja Långstrump, Teddy och Freddy i Bullerbyn




Jag fuskade lite faktiskt och här är bildbeviset. Ok, är kanske inte det bästa att kasta i sig en burgare typ 10 minuter innan man ska på middag men det gick bra ändå. Kanske var lite tur i oturen att jag gjorde det så jag inte dog av svält när Usse´s lokalsinne felade på en si så där 3 kvarter som vi fick traska i onödan.


På tal om Donken så är steget inte så långt till nästa liknande kedja, nämligen Pizza Hut. För er som är lite sugna på att ha denna globala "succé" i er ägo kan jag meddela att det är fritt fram att lägga bud. Det är nämligen Bank of America som behöver ha in lite cash och värdet på utgångsbudet på kedjan är lite drygt 5,5 miljarder. En tanke slog mig, man skulle köpa upp detta och sedan lägga ner skiten....
Om man nu hade dessa pengar vill säga.



En dag som denna, en kväll som ikväll och en natt som härom natten. Det hade inte varit dumt.



Jag har förresten fortfarande inte ägnat något inlägg åt hösten men jag har en baktanke om det. Än är träden lite för gröna och än värmer solen stråla lite för mycket. Men håll ut, det kommer, det kommer.



Molly, Wilma, Ludde, Bella, Ronja, Bamse, Sigge, Alice, Rocky och Selma. Där har ni de tio vanligaste hundnamnen enligt Agria.


Som ni ser finns varken Fido, Pluto eller Scooby Doo med bland dessa. Alltså är trenden att man frångår att döpa sina älskade fyrbenta vänner efter fiktiva varelser. Istället får dom "vanliga" namn. På plats 50 återfinns namnet Morris så det känns lite kul att jag faktiskt haft en hund som hetter just Morris. Hm...han var go min lille Morris, och Elmo lika så. Men nu bor dom på annan ort med nya hussar och mattar, lillhussar och lillmattar. Men huvudsaken är att dom mår bra och det gör dom ju.



Fick en bild av Usse på när Thea sover. Lite kul bild. Tänd lampa men med en bandana (Hello Kitty) för ögonen. Och överst hade hon en Playboy kanin som undertecknad med hjälp av 3 bollar och 5 plåtburkar lyckades få med oss hem. Men med respekt för alla iblandade så får ni inget bildbevis, men ni kan ju tänka er hur det såg ut i alla fall. Eller tja, kanske inte men försök!

Kan tillägga att även kvällens sagobok samt Tiger syns på bilden. Hm, jag tror att det är Tiger i alla fall. Eller så är det den där killen från Frosties flingor.



För länge sedan kom jag över en skrift av en utlänsk journalist som i all sin hast (visade det sig) skulle förklara det svenska sagoundret. Det var referenser av Madicken på Bråkmakargatan, Pippi Rövardotter som bodde på Saltkråkan. Tommy och Annikas bästa kompis hette Emil och Emil hade en elak pappa som hette Mattis och dom bodde i en borg, de gånger dom inte var på luffen. Då och då fick dom mat och husrum i Bullerbyn.


Ja, det kändes lite olustigt. Samma journalist hävdade även att vi svenskar var bra på att göra ost och choklad.



På återhörande!

Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar