tisdag 5 juli 2011

En öl, en tallrik och En Bellman...

Japp, så ser den ut, den mytomspynna "Pytt Bellman". Kan dock passa på att kasslerskivan inte hör dit utan den tjatade jag mig till....
Annars smakade det bra och mitt lunchsällskap lämnade mätt och belåtna. Som ni ser fick jag med nästan hela kostcirkeln med både sallad, bröd och...öl.

En av anledningarna till att jag har denna blogg är att dela med mig av livets olika nyttigheter och onyttigheter och gärna då med lite udda vinklingar. Lite som att öppna ett skafferi fullt av galenskaper, twisted ideas men även med lite allvarligare saker som ond bråd död eller andra mindre smilade saker.

Men om vi stannar till lite vid ämnet twisted thins så såg jag häromdagen en väldigt märklig sak. Man kan i USA köpa sig ett komplett kit (inkl låda) som innehåller saker du kan behöva för att döda en Vampyr... Sug på den ni!!! Någon människa har alltså helt seriöst gjort vissa efterforskningar och då kommit fram till att detta behövs. För man kan ju aldrig veta när, var eller hur, fast kanske mest OM man nu skulle störa ihop med en Vampyr.
Kan det måhända bli årets juklapp 2011? Eller är det lite för mkt "Twilight Saga" över det hela?
Nåja, only in the USA...only in the USA...

Grattis EG och Grattis Lill-EG, och välkommer ännu minder EG. För jag förutsätter att den lille ska ha ett namn som böjar på E. Så man liksom kommer ner i tredje generationes EG.

Varför har Kamikazepiloterna hjälm?
Varför är bokstaven S med i order läspa?
Vilken färg får en Smurf som håller på att kvävas?
Vilken är mörkrets hastighet?
Om en döv tecknar en svordom, tvättar då mamman hans händer med tvål?
Varför heter det extrapris när det inte alls kostar extra?
Om 7-eleven har öppet dygnet runt, året runt, varför har man då lås på dörrarna?

Hm, ja mycket som är konstigt i världen....

Fortsättningen av denna dag kommer gå till utbildning både av mig själv och till mina kollegor. Blir lite givande och tagande kan jag anta.

På återhörande gott folk!
Eken

P.S Här kan det stå viktiga saker som man kanske glömt att skriva tidigare. Men det har jag inte denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar