tisdag 12 juli 2011

Snobben sover på taket av sin hundkoja!



Denna lilla elefant satt fint och väntade på sängen då jag entrade bungalown på Koh Lanta. Lite kul faktiskt. Att man kan vika figurer och filurer i papper känner nog alla till men att göra detsamma med handdukar är ju lite mer udda. Undrar om det finns något namn på det... Viker man papper kallas det ju origami, tror jag.


Nåja, från det ena till det andra. Solen har varit borta idag men kanske kommer den tillbaka. Känns dock helt okej med tanke på att man jobbar och inte har semester. Värmen har dock varit tryckande och kanske kommer lite blixt och dunder framöver...cool. Jag tillhör den del av befolkningen som inte direkt bryr mig om åska och är heller inte rädd. Kanske är det just vi som förr eller senare får en blixt i skallen. Men den dagen den sorgen.


Just nu längtar jag till helgen. Inte bara för att det är helg utan för att det kommer finnas tid till återhämtning, träning och andra trevliga helgaktiviteter. Kanske lite vin, grill och annat som hör sommaren till. Men jag längtar och längtar....och längtar...lite till.


Imorgon spelar förresten Sverige semi mot Japan. Risken är stor att jag helt kommer missa matchen får då ska jag snickra och mecka. Men vi kanske kan ha radion på för att vara på den säkra sidan. Om nu någon av mina följeslagare ens är intresserade.


Spontant känns det dock om att veckan kommer att gå fort, och inte mig emot. Eftersom det är som det är på jobbet, dvs fullt upp så går dagarna i raketfart. Sedan kommer man hem och pysslar och vips är det dags för att lägga sig så man orkar upp till nästa dag. Snacka om att springa i ett ekorrhjul. Men bättre det än att vara en hamster för att sedan inse att hjulet snurrar men hamstern är död.

Bytte förresten dammsugarpåse härom dagen. Ger viss skillnad med suget så att säga. Nästa så att jag var rädd att parketten skulle sugas upp. Men lite kul är det och jag hade även vissa tankar på att dammsuga ute på altanen. Men jag tog dock mitt förnuft till fånga la ner det projektet helt och hållet. Hm, tänk vad kul man kan ha med en bytt dammsugarpåse...hehehe


Dagens länk:



Japp, kanske dags att återgå till att plantera lite pelagonier, citronmeliss och ett knippe gräslök. Frågan är bara var...


See ya´!

Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar