onsdag 20 juli 2011

Laura Palmer did die, actually...

Är egentligen lite för seg för att skriva men eftersom ni skriker "uppdatera bloggen för fan" så måste jag ju göra det...
Vädret är kass idag. Regnet har öst ner och jag är åter igen glad att jag inte har semester..än. Någon direkt sommarkänsla har liksom inte riktigt infunnit sig, dels på grund av vädret och dels på grund av att jag jobbar och står i. Okej, vissa undantag finns så som en del trevliga sommarkvällar med god mat och dryck, samt sällskap.
Men annars är det, tja som vilken annan dag som helst.

Dagens lunch blev stekt fläskt med löksås. Alternativet var någon form av vit fisk (torsk?) samt pasta carbonara. Jag tog dock fläsk med löksås och lite potatis. Svamp Bob gjorde som han brukade, dvs tog av allt. Så det blev liksom fläsk med löksås med carbonara och pastafisk...typ. Rolig kille.
Vi åt förresten med lokala kändisar idag så som Agne Bergvall, Östers A-lag och tränarstab samt några mindre lokala kändisar som några diskuskastare och andra sådana där personer som håller på med friidrott.
Men maten smakade bra och mätta stegade vi tillbaka till the office.

Eld och elda har alltid varit en passion som väcktes lite till liv igår igen. Ja, vad ska man göra när allt finns på plats, dvs kol, korv, ketchup, korvbröd, öl m.m. Dock fanns ingen tändvätska. Så det blev till att göra en "liten" brasa istället. Men det fungerade bra det också.
Sedan luktade vi rök hela vägen hem....i bilen iaf.
Dock hann vi med en liten inspektion av "Huset" innan hemfärd så det kanske gjorde att man vädrade ur sig den värsta röklukten i alla fall.
Kände lite som om Nicke och Ola hade kul åt mig ormrädsla...hm...

Redan onsdag förresten. Veckan har gått fort och med tanke på omständigheterna har det varit en mycket trevlig vecka so far. Men nu får man väl klappa Aslan lite i brist på annat. Men det är bättre än inget....

Idag fyller även lilleman 4år. Slog en signal och växlade några mycket korta ord med jubilaren. Han hade inte tid att prata för han skulle leka med sin nya Bandschaktare....

Man förlorar ett guld men vinner ett brons...

Nä, dags för kväll!

På återhörande
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar