onsdag 8 maj 2013

Era jävla tjuvar!!!

God dag..igen!
Dagen började ju ganska bra men slutade inte alls bra. Som jag skrev innan var det träning ikväll men jag skulle ju hålla mig lite i kulisserna. Det gjorde jag också och tur var väl det för då upptäckte jag och Stefan till vår fasa att någon dum jävel, eller tja kanske fler, hade varit på besök, stöldbesök.
En av våra trailrar var mer eller mindre bara ett skelett. Alla viktiga grejer var stulna förutom vinchen. Trots att den är fastkedjad samt har lås för dragskon är det tydligen inte säkert ändå. Suck vad trött man blir. Nu är båda skärmarna borta, samt alla viktiga rullhjul.


Ja, som ni ser saknas det en hel del. Tack och lov, eller konstigt nog stal dom inte gångplåten som ni ser ligger över trailern. Ja, detta var ju inget vi räknat med. Vi har alltid trott att OM något skulle stjälas så var det båtmotorerna, men stödhjul och skärmar till trailern...hm..hur stor är sannolikheten liksom? Tydligen ganska stor...
Så kvällen gick åt till att polisanmäla, kolla med försäkringsbolag samt en hel del annat merjobb. Till saken hör att trailern inte ens är ett år gammal då vi köpte den förra sommaren.
För att även vara säkra på hur trailern såg ut drog vi fram Gummi Tarzan som står på en exakt likadan kärra, men som vi ju har inlåst.





Jaja, har man inte jobb får man verkar det som. Mitt i allt elände började det regna lite också. Men va fan, en olycka kommer sällan ensam.
Nu kommer vi dock att vidta åtgärder. Nu ska en container införskaffas så vi kan parkera trailern inom lås och bom. Vi har talat om en container tidigare men inte riktigt kommit i mål, men nu ska det minsann ske. Så redan på fredag åker en liten delegation bestående av mig och två andra klubbmedlemmar till ett företag för att se deras containrar. Nu är ju en 20 fots container inget man kastar på takräcket på bilen men det får bli en annan femma. Har vi bara en container löser vi alltid transporten på något vis.

Well, ja det var inte så vi tänkt starta Kristi Himmelsfärd 2013 men ibland blir det inte som man tänkt sig. Livet går ju vidare och det kunde varit värre. Men det är synd att folk inte kan låta bli varandras grejer.
Sist men inte minst, skulle Ni se en hemmabyggd båttrailer med blåa skärma och blå stöd och rullhjul, så hör av er!! Skärmarna bör även vara lite solblekta så man ser konturerna av två runda klistermärken som tjuvarna slitit bort. Vi hittade rester av dessa på "brottsplatsen" som polisen kallade det. Dessa har vi sparat för att liksom säkra bevis och överlämna till polisen om dom vill ta fingeravtryck etc. Ja mitt i allt kände vi oss lite som ett CSI team...hehe Ja, man får ju samtidig försöka se det hela med lite...spänning.

Japp, det var all for now!

På återhörande!
Eken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar