tisdag 21 maj 2013

Hjärna, järn eller gärna?

Hej hopp!
Lång dag idag med tidig morgon och sen kväll. Men det gör inget för idag har det regnat nästan hela dagen. Och mer regn ska komma så att det är full rulle på jobbet känns ganska okej. Varje dag är ny, varje utmaning kräver tanke och eftertanke och varje lunch kommer alltid lika välkommen. Ja, det är nästan så man är inne i det berömda hjulet med en ekorre i, dock snurrar hjulet jävligt snabbt.

Nu när vi fått lite distans till VM i ishockey känns det samtidigt skönt det är över. Det slutade ju på bästa tänkbara sätt och det här med att en värdnation inte vunnit sedan VM 1986 säger ju en hel del. Men kunde heller inte låta bli att fundera på hur världen liksom såg ut då 1986. Själv var jag inte så gammal, någon sköt Olof Palme och Sovjetunionen bärgade åter igen ett VM guld. Många spelare kom från den klassiska klubben CSKA Moskva. Det man kanske inte tänkte på är att CSKA faktiskt tillhörde den ryska, eller Sovjetiska armén på den tiden. Spelarna själva var faktiskt officerare. Hur som helst, det är nya tider nu och både det kalla kriget och järnridån är nu mer historia. Så det känns ganska coolt att det lag som senast vann ett VM guld i hockey som värdnation, ja det landet finns egentligen inte längre kvar.

Kermit har kommit tillbaka från Barcelona nu! Han har tydligen haft det bra och bilder kommer framöver. Nu är det kanske dags att lägga honom i frysen ett tag för att liksom sanera sig från diverse skumma baciller. Dock är han fortfarande hel, peppar peppar. Nästa resa vet jag inte riktigt men tror det är Rhodos. Stor-Kermit ska ju dock till Luleå om ca två månader.

Usch, nä är faktiskt jävligt seg idag. Tror jag ska avsluta denna text och istället vara lite social.

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar