lördag 18 maj 2013

Summer is here!

Hej hej!
Ja så var lördagen över, en väldig varm, lång och intensiv lördag. Men samtidigt har det varit en bra lördag. Det har varit både sjöliv och ishockey, ja mycket vatten kan man säga, både fruset och ofruset. Mitt i allt har ett annat gäng varit i en galleria i staden och demat vår verksamhet.
Ja, det funkade helt ok att ställa upp en liten monter inne på GS. Så detta kommer vi göra igen, den saken är säker. Problemet var bara att dagen till ära varit den varmaste dagen i år. Så det var inte så enormt mycket folk i gallerian, dock tillräckligt.

Efter avslutad aktivitet bar det av hemåt lagom till att se semifinalen mellan Swe och Fin. Jag har ju varit lite neggo men det verkar ju gå vägen. Nu är ju i alla fall en medalj säkrad, frågan är bara i vilken valör. Men att vara på sjön från klockan åtta till 15:30 tar på krafterna så jag hann se första halvlek. Sedan somnade jag på soffan och vaknade när det var fem minuter kvar av sista perioden. Men men, huvudsaken är att dom vann. Aslan fick sköta hejjandet istället och det gjorde han med bravur...
Ja nu vankas det som sagt final, på hemmaplan dessutom. Nu kommer finalen krocka med en annan final, nämligen Mästarnas Mästare men det gör inget. Matchen börjar halv nio så jag kan nog skippa första perioden och se klart MM som ju börjar kl 20. Missar jag en period kan jag ju se de restrerande två och förhoppningsvis är det då som det mesta händer.
Så om vi nu får fira ett VM-guld på hemma plan återstår att se.

Annars blir morgondagen lugnt. Det måste städas rejält här hemma. Det ligger kläder och annat överallt eftersom veckan varit som den varit. Knappt varit hemma kan man liksom säga. Även kommande vecka blir det fullt upp så det kan vara skönt att liksom röja undan lite. Blir det fint väder ska jag nog slappa lite i hängmattan också. Men städning och sömn är det som prioriteras först imorgon. Annars kommer jag dö på kuppen tror jag.
Förresten, är man på sjön i ett väder som idag är det tre saker som inträffar! Dels blir man solbränd, sedan blir man jävligt törstig och sist men inte minst trött. Jag kollade på mina vattenflaskor jag hade med och räknade ut att jag drack 3,5 liter vatten idag, bara där på sjön. Sedan ytterligare en flaska (50cl) innan jag somnade på soffan. Just det, sedan grillade vi ikväll också och då drack jag två flarror till samt två koppar kaffe. Hm, skulle man snitta det hela har jag nog druckit runt 5 liter idag. Undrar om det är bra? Ja, jag hoppas det för jag har inte haft ont i skallen en enda gång. Det hade dock Jossan som efter ett tag fick låna min keps. Däremot erkände hon (och det syntes) att hon bränt sig ganska rejält på axlarna. Vi sa ju till alla seglare att smörja in sig men vissa delar missades tydligen...

Jaja, det var det! Nu ska jag sova!

På återhörande!
Eken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar