onsdag 22 maj 2013

Glädjande sorglöshet

Hej hej!
Så vänder det igen, idag onsdag. En onsdag som började i norr men slutade i söder, eller tja hemma i alla fall. Därefter ilfart ut till träningen med JJ. Träningen var helt okej och vi hade även vind, ja rejält med vind för en gångs skull. Det har även blivit lite av en tradition att efter avslutat träningspass packar vi in oss i bilarna och drar till Donken. Men idag tog vi en annan väg och landade på Burger King. Det visade sig vara ett bra drag då det nästan var helt folktomt. Till saken hör att BK här i stan är ganska nytt och har bara varit öppet i några månader. Första månaden kom det 29000 besökare. Det blir i snitt 1000 personer per dag. Ganska mäktigt... Men men ikväll var vi nästan ensamma och vi satte i oss var sitt Steakhouse Meal. Konstigt, men jag blev faktiskt mättare av det än av den meny vi brukar ta på Donken, dvs en BigMac meny med två extra cheese.
Det trevliga på BK var att man även blev kung för en dag, tja en Burger Kung kanske...hehe
Ja, det är ju tur man inte äter denna typ av mat varje dag men en gång i veckan borde funka utan att få dåligt samvete. Däremot skulle man få hål i plånboken om man åt sådan här mat för mycket. Just det, jag har ännu inte vågat mig på en trippel Wooper Meal riktigt än. Åt ju en sådan i Turkland och det kändes, men jag fick i alla fall ner den. Tror ni mig inte så kan ni fråga EG. Hon bevittnade det hela med stora imponerande ögon..typ.

Just det, JJ som han kallas är en ganska speciell typ, samt tränarkollega. Okej, nu är han typ bara 20 år men det är en sådan där person som det alltid händer saker omkring. Det mesta positivt men det är konstant kaos. Varje minut är ny och vill man att han ska komma ihåg något så gäller det att påminna minst 10ggr innan. Ikväll liftade jag med JJ och jag vet inte, men en gång raggare alltid raggare. Han bil ser ut som fan och själv skulle jag aldrig i helvetet låta min bil förfalla så. Å andra sidan har han mer eller mindre hela livet i bilen av någon konstig anledning. Titta bara på denna bild......
Hm, ja vad säger man. Där ligger en soppåse, gamla ciggpaket, lite skräp från tidigare besök hos Donken samt lite annat skräp. Kan meddela att så har det sett ut i minst en månad. Förra veckan vi såg låg det även en halväten fralla på golvet, en fralla som tydligen var hans frukost den morgonen men som han inte orkade äta upp. Eftersom jag är artig och väluppfostrad tar man ju seden som den är så även jag passade på att slänga lite godispapper samt en tom snusdosa på golvet innan jag klev ur. Nu undrar ni kanske om det inte luktar apa i bilen. Hm, nä faktiskt inte och det förstår jag inte. Men det är nog bara en tidsfråga det också...

AIK och DIF spelade 1-1 ikväll och det var nog tur det. Tycker det räcker att nästan alla förorter står i lågor just nu. Väldigt meningslöst!

Vad är det förresten som händer i Boden och vilken sjuk människa är det som härjar där? Har alltid gillat Boden och kommer så göra. Ska även dit om några veckor, så jag och säkert många med mig ställer oss bara en fråga, varför???

Jaja, imorgon blir det en låååång dag igen. Upp i arla morgonstund, sedan diverse möten och sist men inte minst styrelsemöte på kvällen. Men men, that´s my life just as it is!

På återhörande!
Eken



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar