söndag 5 maj 2013

Okäck däck

Hej svejs!
Ja så var även denna soliga helg över, en helg som gått i raketfart men samtidigt har jag och de jag umgåtts med fått en hel del gjort.
Först och främst tog jag och Simon oss an att laga en båt. Efter diverse googlande kom vi fram till vad vi skulle ha. Sedan bar det av till Biltema för att köpa allt från glasfiberväv till en massa andra skumma kemikalier. Men efter diverse sågande, slipande och sedan penslande måste jag erkänna att resultatet blev skitbra.
Ja efter att ha jobbat så hårt var vi värda att vila lite. Idag har vi även målat det hela vitt. Så nu vore det fan om det inte skulle hålla. Sist men inte minst ska det hela slipas men det får bli ett senare projekt i veckan tänkte jag. Huvudsaken är att båten är lagad nu. Priset för hela kalaset landade på runt 600kr och det måste man anse vara mer än okej. Hade ju kostat flera tusen om vi lämnade in båten på en verkstad.
Det skumma är dock själva biverkningen av detta plastande och penslande. Som ni kanske förstår är det starka grejer man har, dvs grejer med många varningstexter, dödskallar och andra sådana där symboler på burkarna. Nu var vi dock utomhus och tyckte att ventilationen var väl tilltagen. Men ändå däckade både jag och Simon på eftermiddagen sedan när vi var hemma. Och där låg man mer eller mindre drogad. Hm, ja så kan det gå.
Själv vaknade jag inte ens när Blomman ringde och undrade om vi skulle öla. Simon vaknade tack och lov men då pga att han fick larm.
Jaja, öl blev det dock och efter det däckade jag igen...

Helgen har annars varit bra, skulle även få lite besök idag men det avstyrdes av olika orsaker. Man kan ju inte hinna med allt faktiskt. Nu laddar vi för en kort vecka och går allt som jag vill kommer jag bara jobba tre dagar denna vecka. Alla är vi ju lediga på torsdag så jag tänkte faktiskt unna mig att ta fredagen ledig också. Har lite andra saker jag skulle vilja lösa då och det kan ju vara skönt med att vara ledig fyra dagar för en gångs skull. Lagom tyvärr för att man nog ska kunna vända på dygnet också om så skulle vara.

Just det, på tisdag är det dags för årets upplaga av Vårruset, eller kosläppet som vissa kallar det. Hm, ja det finns även andra namn som jag dock inte vill nämna här. Men då jag bor som jag gör har jag även i år första parkett. Ja, jag får kanske lov att återkomma till Vårruset senare i veckan...

På återhörande!
Eken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar